Fohn Bar

Prijslijst

Do you dream of a perfect hair?
Het is heel simpel, gewoon lekker föhnen en stylen voor een vast bedrag van €30. 
Of je een etentje, presentatie, event, première, date, of gewoon behoefte aan een goede coupe hebt, als je haar maar goed zit is er niet voor niets.
Om je haar niet te beschadigen hebben wij gekozen voor de professionele Dyson föhn. Ook Detox en keratine vitamine behandelingen van de meest exclusieve merken voor je haar zijn tot je dienst.

Onze huidige lifestyle versnelt het verouderingsproces van het haar. Haar verdient dezelfde verzorging als de huid om het verouderingsproces te stoppen. Pure ingrediënten en een diep herstellende werking is het antwoord.

Kies verschillende behandelingen met Keratin Plus voor het mooiste resultaat; mooi gedefinieerde krullen, stijl haar of volume vermindering.

Dankzij de voortdurende onderzoeken en
ervaringen met Keratine, ontwikkelde Jean Paul Mynè een grote productlijn voor elk haartype van krullend, kroezend tot pluizig haar.

De Keratine Pluslijn bestaat uit: Keratin Gold, Keratin Infinity, Keratin Adamantium. Deze drie salon treatments bieden voor ieder een gepersonaliseerde behandeling aan.

page11image1366773136

Keratin Plus Gold

Keratin Gold is de treatment voor krullend haar. Deze behandeling maakt het haar glad, stijl, gemakkelijk door te kammen en beschermt het haar tegen vocht en weersinvloeden. Geschikt voor de klant die stijl haar wil voor minimaal 10 maanden

page11image1363745696 page11image1363748368 page11image1363749888

Keratin Plus Infinity

Keratin Infinity is geschikt voor alle haartypen ook voor gekleurd haar. De gepatenteerde Oxilamine technologie herstelt de haarstructuur en maakt het haar zacht, stijl en glanzend. De spray is gemakkelijk in gebruik en kan ook worden gebruikt voor de behandeling op specifieke delen van het haar. Het gebruik van de stijltang zorgt ervoor dat de keratine voorzichtig in het haar wordt geperst voor een perfect glad resultaat. Een houdbaarheid van minimaal 5 maanden

page11image1363753648 page11image1363745808 page11image1363757952

Keratin Plus Adamantium

Keratin Adamantium treatment is geschikt om de haarstructuur rustiger te maken en volume te reduceren. Afhankelijk van de inwerktijd en de warmte van de stijltang kan zowel een natuurlijk glad effect worden bereikt als krullen te behouden en alleen de pluizige structuur te verminderen. Het resultaat is gegarandeerd voor gemiddeld 2 maanden. Bij herhaling van de behandeling bouwt de keratine op in het haar en wordt het resultaat steeds langer houdbaar.

Prijslijst

Keratine Plus Adamantium Treatment  vanaf

Keratine Infinity Treatment
Kort haar vanaf

Halflang haar vanaf

Lang haar vanaf

Extra lang en dik haar vanaf

Keratine Gold Treatment

Kort haar vanaf

Halflang haar vanaf

Lang haar vanaf

Extra lang en dik haar vanaf

Keratine Gold Treatment uitgroei     

€100

€150

€150

€200

€250

 

€150

 

€200

€250

€300

€175

 

 

Om een picture perfect te maken, kun je ook je wenkbrauwen laten epileren in een perfecte vorm! Dit gebeurd met een touwtje om een strakke lijn te creëren. Wij vinden het belangrijk om je wensen te kunnen vervullen. En je stralend de deur uit te laten gaan.

Prijslijst Threading

Wenkbrauwen Epileren                                                      €15

Bovenlip Epileren                                                                €10

Hele gezicht epileren                                                         €25

Haar repair

THERMO REPAIR TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.
Het hoofdbestanddeel van THERMO REPAIR TOP UP is olie van de Meadowfoam plant. De olie is afkomstig uit de zaden van de bloem van deze plant; de Limnanthes alba. Deze olie is zeer rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgdragen voor een hydraterende en herstellende werking. Het molecuul uit deze vetzuren vertoont grote overeenkomsten met moleculen die zich van nature in het haar bevinden.

THERMO REPAIR TOP UP herstelt beschadigd haar en beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress dankzij Ceramide 3. Ceramide 3 zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. Je kunt ze vergelijken met bakstenen en cement, waarbij de haarschubben de bakstenen zijn en ceramiden het cement. Op deze manier houden ceramiden de haarschubben bij elkaar en voorkomen terugloop van de haarkleur en dof futloos haar. Ceramide 3 is in staat een beschermende laag op te bouwen waar de haarschubben weg of beschadigd zijn. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald des te beter de opbouw van Ceramide 3 en hoe beter de opbouw en het herstel van de haarschubben. Afhankelijk van hoe vaak de klant het haar wast, is het advies deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Deze behandeling behoudt de natuurlijke haarstructuur en is te combineren met een keratine behandeling.

Balayage 

  • Kort haar €100

    incl. toner/spoeling

  • Half lang haar €140

    incl. toner/spoeling

  • Lang haar €180

    incl. toner/spoeling