Gezond Haar

Iedereen wil gezond haar. Daar weten wij van Föhn bar Delft alles van want die vraag krijgen we dan ook zeer regelmatig: ‘Hoe krijg ik mijn haar weer gezond?’ Vaak wordt deze vraag gesteld na een intensieve periode die, helaas, maar als te vaak zijn weerslag heeft op je haar. Stress of behandelingen tijdens een ziekte komen vaak tot uiting in dof of futloos haar.

Gelukkig weten we hiermee wel raad. Wil je echt starten met het haar gezond te maken dan is onze detox een enorme aanrader. Hiermee halen we siliconen, parabenen en oude kleurophopingen uit het je haar. Verwijderen we chloor en zoutresten en geven we je haar een nieuwe start zonder deze build-up.

De Detox behandeling duurt anderhalf uur en de prijzen zijn afhankelijk van je haarlengte
(vanaf € 40,-).

Bij föhn bar delft kunnen we er ook voor zorgen dat je haren weer prachtig gaan glanzen door onze vitamine boost. Met deze oxilock behandelingen van Jean Paul Myné gaan we je haren echt boosten want de vitamineboost repareert namelijk droog en beschadigd haar. Het sterkt de haarvezels aan en laat het haar zacht aanvoelen. Alle oxilock behandelingen zijn verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes die zeer specifiek zijn samengesteld om synergetisch te werken aan het herstel van jouw haren.

Onze vitamineboost is zo beroemd dat er heel wat klanten speciaal voor naar Delft komen. Dat is nou echt een verjongingssensatie voor jouw haar! Hiermee herstellen we de schubbenlaag met natuurlijke Ceramide 3 lipide, voorkomen we terugloop van de haarkleur en beschermen we tegen chemische behandelingen en thermische stress.

De Vitamineboost duurt 45 minuten en is al verkrijgbaar vanaf € 65,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte en dikte van je haren.

Is jouw haar erg slecht van kwaliteit dan kun je een abonnement afsluiten. Zodat je een paar maanden je haar even goed kan aansterken met de wekelijkse vitamineboost.