Oxygeneo

Prijs per behandeling € 85

OxyGeneo behandeling is er voor een mooie, frisse huid te behalen. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal mogelijk in één behandeling. Je ziet de huid meer volume krijgen en hij voelt gladder en zachter aan. Het algenmasker met daaronder een hydraterend serum zorgt voor een enorme vochtboost in de huid. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

De Oxygeneo uitgelegd in stappen

  • Exfoliatie : verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag
  • Infuse : insluizen van anti-aging werkstoffen die in de capsule zitten
  • Oxygenate : verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
  • Ultrageluid : voor het open zetten van huidcellen en diep insluizen van werkstoffen

Voor wie?

De OxyGeneo behandeling is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt. Daarnaast verhelpt deze behandeling verschillende soorten huidproblemen, zoals acne of rosacea, en is de behandeling ook uitstekend geschikt voor mensen die willen stralen tijdens een feestje. Ook wanneer je grove poriën wil verminderen, de huidtextuur wil verbeteren of de huid wil verjongen is de OxyGeneo behandeling de juiste keuze.

De OxyGeneo behandeling, ook wel microdermabrasie 2.0, is dus voor ontzettend veel doeleinden geschikt. De behandeling kan als een ‘lunchtime treatment’ of losse behandeling worden geboekt, gezien de behandeling direct een zichtbare boost geeft. Wij horen dan ook vaak van onze klanten dat het na een Oxygeneo behandeling voelt alsof ze een frisse wandelingen hebben gemaakt.

De behandeling kan ook als onderhoudsbehandeling worden geboekt wanneer je een goede huidconditie hebt. Ook adviseren wij de OxyGeneo behandeling wanneer je een kuur bij ons doet. Wil je de behandeling gebruiken als huidverbetering? Dan adviseren wij je een kuur van 6 behandelingen, waarbij je een pakket korting krijgt!

Wanneer je kiest voor deze behandeling dan is er een keuze uit twee verschillende behandelmethodes. Afhankelijk van jouw huidtype, wensen en verwachtingen geven wij je een passend en persoonlijk advies.