DE BESTE LASER OMTRENT LASERONTHARING: GENTLE MAX PRO PLUS

Sweet Laserclinic breidt uit met de Gentle Max Pro Plus Laser

Met trots kunnen wij vertellen dat wij de eerste in Nederland zijn met het nieuwste apparaat omtrent laserontharing: de Gentle Max Pro Plus laser. De Gentle Max Pro Plus is nog krachtiger, beter en effectiever dan de Gentle Max Pro. Met de Gentlemax Pro Plus laser kunnen wij, behalve ongewenste haargroei permanent verwijderen, enorm veel huidaandoeningen behandelen. Ook zorgt deze ultieme laser voor een nog comfortabeler gevoel tijdens het verwijderen van ongewenste haargroei. Het effect is groter, waardoor er ook nog eens minder behandelingen nodig zijn. Zelfs de allerkleinste haartjes worden meegepakt. Hoe veel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren. Dit bespreken we graag met je tijdens de gratis intake! Kortom: De Gentle Max Pro Plus is de meest snelle, effectieve laser van het moment omdat wij altijd naar het beste streven voor onze klanten.

De Gentle Max Pro Plus voor huidverbetering en huidverjonging

Bij Sweet Laserclinic in Delft zetten wij de Gentle Max Pro Plus niet alleen in om je ongewenst lichaamshaar te laseren, we kunnen ook meerdere huidindicaties behandelen. Huidverbetering en huidverjonging is bijvoorbeeld ook mogelijk! Wat er allemaal mogelijk is?
  • Huidverbetering/ rejuvenation
  • Pigment verminderen
  • Storende, zichtbare vaatjes verwijderen
  • Schimmelnagels/ onychomycose verhelpen
  • Vasculaire aandoeningen behandelen

Wat zijn de voordelen van de Gentle Max Pro Plus Laser?

Er zijn meerdere voordelen aan het behandeling met de Gentle Max Pro Plus Laser. Omdat de laser een groter bereik heeft, duurt een laserbehandeling minder lang. Door de hogere invloeden, kan het resultaat sneller behaald worden en zijn er dus minder behandelingen nodig dan met een normale laser. Ondanks dat het natuurlijk per persoon verschilt hoeveel behandelingen er nodig zijn en afhankelijk van welke indicatie we behandelen, biedt het ons beide meer comfort!

Waarom kiezen voor een behandeling met de Gentle Max Pro Plus?

De Genlte Max Pro Plus biedt: Comfort Hij heeft instelbare spots (tot wel 26 mm) waardoor je meer comfort ervaart tijdens je behandeling Kortere polsduur De kortere pulsduur van 2MS zorgt voor snellere, fijnere behandelmogelijkheden Hogere herhalingsfrequenties Het snellere afschieten van de laserpulsen zorgt voor snellere behandeltijden Behandeling met dubbele golflengte -Zowel de 755nm als 1064 nm golflengten behandelen een breed scala van indicaties – en van verschillende huidtypen! Veiligheid staat voorop Doordat wij alleen met getrainde experts werken en het apparaat 100% veilig is en aan de meest strenge testeisen voldoet, ben jij te allen tijde verzekerd van een veilige behandeling.

De voordelen van de Gentle Max Pro Plus op een rij:

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor ontharing?

Gemiddeld zijn er 6 a 8 behandelingen nodig voor een definitief ontharing. Dit is een schatting dus het kan meer of minder zijn. Dit is per persoon verschillend en is dus ook per persoon anders. Dit geldt ook als het gaat om huidverbetering of andere indicaties. Tijdens de intake zullen we met je bespreken hoe veel afspraken jij ongeveer nodig zult hebben, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Laserpakketen bij Sweetlaser Clinic in Delft

Bij Sweet Laserclinic in Delft bieden wij naast losse behandelingen ook behandelingen in kuurverband aan. Wanneer je een pakket bij ons af neemt, profiteer je ook nog eens van kortingen! Kies bijvoorbeeld voor ons laserpakket waarbij je 4 behandelingen in 1 keer betaald, zodat je de 5e behandeling gratis krijgt! Heb je vragen of wil je meer informatie? Twijfel niet om ons een berichtje te sturen. See you soon!

afspraak maken laser apparaat voor ontharing