Fillers

Fillerbehandeling

Fillers worden ingezet om het volume in de huid tijdelijk (terug) te plaatsen. Fillers zijn op basis van Hyaluronzuur, een eiwit dat zich van nature in de huid bevindt, dus een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur wordt op een natuurlijke manier afgebroken. Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 12 maanden zitten. Bij lippen is dit iets korter, omdat deze veel bewegen. Hierbij blijft het gemiddeld zo’n 6 tot 9 maanden zitten. Hierna kun je weer langskomen voor een herhaalbehandeling. 

Bij Sweet Laserclinic worden de fillers door een ervaren en deskundige Cosmetisch Arts gezet. 

Een fillerbehandeling wordt ingezet bij: 
• Lippen
• Kin
• Neuslippenplooi
• Traangoot
• Jukbeenderen
• Kaaklijn

Cosmetisch Arts

De Cosmetisch Arts van Sweet Laserclinic is Tuna Demir, een KNMG gecertificeerd cosmetisch arts. Nadat hij zijn bachelor Biomedische wetenschappen heeft behaald, vervolgde hij zijn studie met een versnelde geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Tuna Demir is tijdens zijn studie afgereisd naar Tokio om daar onderzoek te doen naar littekens, waarmee hij extra aandacht besteedde aan het vakgebied van plastische chirurgie. Tevens heeft hij hier zijn eerste scholing in injectables gevolgd, nadat hij in Tokio in aanraking was gekomen met de cosmetische geneeskunde. Hier ontstond zijn passie voor de esthetische kant van zijn beroep. Eenmaal terug in Nederland ging hij direct aan de slag als cosmetisch arts bij meerdere kliniek verspreid door heel Nederland. Zijn visie op schoonheid is erg duidelijk en hij streeft naar het meest natuurlijke resultaat.

‘’Een gezicht verander je niet en dat wil je niet.’’

Er wordt veel tijd genomen om tijdens het consult te bespreken wat jouw wensen zijn en wat je het liefst zou willen uitstralen. Tuna Demir kijkt met een analytische blik naar het gezicht en bepaald aan de hand hiervan wat haalbaar is of wat niet.