Lashes and Brows

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de  wimpers een uitkomst want je hoeft geen mascara meer te gebruiken. 

Speciale verf
Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten

Treatment
De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 15 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Bij wimpers verven kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf. Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.
 
In combinatie met huid- of gezichtsbehandeling
U kunt het kleuren van de wimpers & wenkbrauwen combineren met bv epileren of een facial. Dit kunt u vooraf aan je treatment doorgeven

Threading - Epileren met touw

Waarom epileren met touw?

Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiënischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt.

Henna Brow

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. 
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. 
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. ​

Brow Lamination

Dit is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen ( tweezen en threading) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de Browlamination blijft tot 8 weken zichtbaar.

Lash Lifthing

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.

Tanden bleken

De Tandenbleeklamp van Sweet Smile is een zeer krachtige, staande bleeklamp. Dit is de allernieuwste technologie op het gebied van tanden bleken. De bleeklamp beschikt over een intelligente microprocessor die er automatisch voor zorgt dat de bleekkracht aangepast wordt aan de bleektemperatuur. Zo krijgt u een optimaal bleekresultaat. Sneller, krachtiger en effectiever tanden bleken met de Sweet Smile met 30% meer resultaat!!

Veelgstelde vragen

Is het pijnlijk: wij werken uitsluitend met 100% veilige non-peroxide bleekmiddel. Deze middel bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor uw gebit. Daarnaast zijn al onze medewerkers ervaren en deskundig. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat je tanden en tandvlees niet aangetast zullen worden.

Na het Tandenbleken: Aan het einde van de behandeling zal een medewerker weer de tint van je tanden opmeten. Op deze manier kunnen wij namelijk bepalen hoeveel tinten lichter je tanden daadwerkelijk zijn geworden.

Is het schadelijk: De behandelingen zijn 100% Veilig & Pijnloos. Wij werken met 100% non-peroxide en biologische stoffen

Als je zwanger bent: Omdat wij 100% met biologische en non-peroxide stoffen werken is het mogelijk om in de begin fase van je zwangerschap te bleken en na 6 maanden niet meer.

Gaatjes en vulling: Ook bleken met gaatjes of vulling is het mogelijk om je tanden te bleken.

Roken: Ben jij een roker? Dan raden wij aan om na elke sigaret je tanden te spoelen met water om verkleuring tegen te gaan