Hydrafacial

DermaClear levert een unieke en innovatieve huidverzorgende behandeling en is onmisbaar in het voorbehandelingstraject voor esthetische en cosmetische procedures zoals: verwijderen van pigmentvlekken, tatoeages en ontsierende vaatjes, huidverjonging, verbeteren van een verslapte huid  en het verwijderen van lokale vetophopingen.
DermaClear maakt het mogelijk de huid te reinigen, exfoliëren, zuiveren en te hydrateren op een zeer effectieve wijze met uitstekende resultaten. Er is geen sprake van ongemak, irritatie of een hersteltijd tijdens of na de behandeling.

Versnelt het huidvernieuwingsproces, wat resulteert in een gladdere huid

  • Zorgt voor een mooiere teint en huidtextuur en vervaagt pigmentvlekjes
  • Ontstopt poriën en zorgt voor afvoer van overtollige huidoliën
  • Verkleint poriën en oppervlakkige littekentjes
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Door verwijdering van dode en beschadigde huidcellen, worden vochtinbrengende crèmes, antioxidanten, producten ter behandeling van acne en serums ter stimulatie van de collageenaanmaak beter opgenomen door de huid.
    
    
 
Stap 1: Reinigen en exfoliëren
Door middel van een zachte, maar efficiënte exfoliatie (peeling) worden poriën geopend, dode huidcellen verwijderd en wordt de nieuwe huid onthuld.
Stap 2: Extraheren en Hydrateren
Vuil wordt, geheel pijnloos, verwijdert uit de poriën met behulp van zuigkracht. Dit proces bereidt de huid voor op het toedienen van antioxidanten en vochtinbrengende bestanddelen.
Stap 3: Voeden en Beschermen
Het toedienen van een serum met antioxidanten en hydraterende bestanddelen ter verbetering van de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.