Celluma Licht therapie

De Celluma is toe te passen tegen; acne, het is tevens een anti-aging behandeling. Ook is het in te zetten tegen pijn (stijfheid van de spieren, verzachten van pijn bij artritis en bij het versnellen van wondheling.

De Celluma is afkomstig uit Amerika, de Celluma heeft meerdere prijzen gewonnen en is de koploper op het gebied van lichttherapie.

Wat is lichttherapie?

De energie wordt gebruikt om de cellulaire prestaties te verbeteren. Fototherapie staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen en heeft een verscheidenheid aan toepassingen op veel medische gebieden. Onderzoek heeft aangetoond dat fototherapie: de bloedsomloop kan verhogen, weefselherstel kan versnellen, rimpels kan verminderen, ontstekingen kan verminderen, de teint en rimpels, textuur en helderheid kan verbeteren, spier- en gewrichtspijn, stijfheid, spasmen en artritis kan verminderen en acnebacteriën en nog veel meer kan doden. Lichttherapie kan plaatselijk maar ook op het lichaam worden toegediend. De Celluma is ideaal voor het herstellen van de huid na een gezichtsbehandeling, plasma lift of dermapen behandeling.Celluma lichttherapie behandeling kost €20 voor 30min.

Boek online behandelingen