Manicure en Pedicure

Gellak Gelbottle

UV gel is ongetwijfeld een van de meest populaire methode voor het stylen van nagels. Het kan gebruikt worden om je nagels op te bouwen, te verlengen en te versterken. Gel nagels versterken de natuurlijk nagels, waardoor ze perfect zijn voor vrouwen met korte, broze en zwakke nagels.

Hoe irritant is het niet, als een gellak kleur uitloopt en niet zo goed dekt?

Gelukkig is hoge pigmentatie én juiste consistentie bij gellaken van The GelBottle (TGB) één van de prioriteiten

 

 * Vegan and Cruelty Free: wordt niet op dieren getest  (Leaping Bunny label✔︎)

 

BIAB

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle.

Wat is BIAB?

 

“BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.” 

Wat doet BIAB voor je nagels?

 

“De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.”

Voor wie is BIAB geschikt?

 

“Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.”

Hoe lang blijft BIAB zitten?

 

“Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.”

Footlogix

Footlogix is hét topmerk voor doeltreffende voetverzorging. Deze revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om allerlei voetproblemen effectief te behandelen. Een droge huid, kloven, overtollig eelt, voetschimmel, zweetvoeten of kalknagels? Met het complete gamma aan eeltverzachters, voetencrèmes tot voetvijlen heeft Footlogix altijd de perfecte oplossing met verbluffende resultaten!

Footlogix wordt is ontwikkeld voor zowel professioneel als thuisgebruik en wordt aanbevolen door verschillende artsen, huid- en voettherapeuten in zowel Europa als Noord-Amerika.