Tanden bleken met Sweet Smile

De Tandenbleeklamp van Sweet Smile is een zeer krachtige, staande bleeklamp. Dit is de allernieuwste technologie op het gebied van tanden bleken. De bleeklamp beschikt over een intelligente microprocessor die er automatisch voor zorgt dat de bleekkracht aangepast wordt aan de bleektemperatuur. Zo krijgt u een optimaal bleekresultaat. Sneller, krachtiger en effectiever tanden bleken met de Sweet Smile met 30% meer resultaat!!

Wij hebben verschillende soorten pakketten om je tanden te bleken

Sweet Smile Touch up

3×20 min tot 6 tinten lichter. €45,-

Dit is een behandeling voor de mensen die al witte tanden hebben. Dit is ons goedkoopste optie en is geschikt voor iedereen die wittere tanden wilt zonder dat het direct opvalt dat de tanden zijn gebleekt.

Sweet Smile Vip

5x20min tot 10 tinten lichter €70,-

Wil je aan aantal tinten wittere tanden? Dan is de VIP het meest geschikt voor jou. Dankzij deze behandeling zullen je tanden aanzienlijk witter zijn en krijgt u een mooie glimlach. Deze behandeling wordt uitgevoerd in 5 sessies van 20 mintuten.

Sweet Smile Hollywood

 8x 20min tot 16 tinten lichter €110,-

Voor degene die hun tanden zo wit mogelijk willen hebben. Deze behandeling wordt uitgevoerd in 8 sessies van 20 minuten.

Pakketten: Deze behandelingen zijn verdeeld over 2/3 dagen. Je komt elke keer voor max 5x 20min behandeling.

10x 20min. €135,-

15x 20min. €200,-

20x 20min.€270,-

 

Veelgstelde vragen

Is het pijnlijk: wij werken uitsluitend met 100% veilige non-peroxide bleekmiddel. Deze middel bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor uw gebit. Daarnaast zijn al onze medewerkers ervaren en deskundig. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat je tanden en tandvlees niet aangetast zullen worden.

Na het Tandenbleken: Aan het einde van de behandeling zal een medewerker weer de tint van je tanden opmeten. Op deze manier kunnen wij namelijk bepalen hoeveel tinten lichter je tanden daadwerkelijk zijn geworden.

Is het schadelijk: De behandelingen zijn 100% Veilig & Pijnloos. Wij werken met 100% non-peroxide en biologische stoffen

Als je zwanger bent: Omdat wij 100% met biologische en non-peroxide stoffen werken is het mogelijk om in de begin fase van je zwangerschap te bleken en na 6 maanden niet meer.

Gaatjes en vulling: Ook bleken met gaatjes of vulling is het mogelijk om je tanden te bleken.

Roken: Ben jij een roker? Dan raden wij aan om na elke sigaret je tanden te spoelen met water om verkleuring tegen te gaan

 

Afspraak maken bij SweetLaserclinic?

Boek online behandelingen