Het geheim van glanzend en gezond haar? Dat is een kappersbehandeling bij Sweet Laserclinic!

Heb je wel eens iemand voorbij zien lopen met prachtig glanzend haar wat perfect in model zit? Wij kunnen je vertellen: er zijn maar weinig mensen die van nature een coupe hebben waar iedereen van droomt. In de meeste gevallen is er echt wel wat aan vooraf gegaan. Denk hierbij aan het knippen van het haar in het juiste model, het verven van de haren, hairextensions, keratine behandelingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Kortom, wil je perfect haar krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kijken naar jouw gezichtsvorm en adviseren je uitgebreid over welk kapsel en welke kleur bij jou staat. Vervolgens geven we je ook productadvies voor thuis zodat jij jouw mooie coupe zo lang mogelijk kan behouden!

Start with the basics

Uiteraard ben je altijd welkom bij ons voor een fijne kappersbehandeling. Wij geloven dat het onderhoud van je haren erg belangrijk is en adviseren daarom ook aan alle mannen en vrouwen om elke 6 weken naar de kapper te gaan voor een basis behandeling. Voor mannen omdat ze over het algemeen kort haar hebben wat snel uit model raakt, en voor vrouwen om de uitgroei regelmatig bij te laten werken en het model bij te houden. Onder een basis behandeling verstaan wij het wassen, knippen en drogen/ föhnen van het haar. 

Keratine behandelingen

Is jouw haar beschadigd? Of heeft jouw haar sowieso meer nodig dan alleen de basics? Dan bieden wij verschillende keratine behandelingen aan om jouw haar nog glanzender, sterker en gezonder te maken. Doordat we met onze huidige lifestyle het verouderingsproces van het haar versnellen, is zo nu en dan een behandeling die het haar diep voedt én herstelt echt een uitkomst! 

Dit zijn de verschillende behandelingen die wij hebben:

Keratin Plus Gold⁠

Keratin Plus Gold is dé treatment voor krullend haar! Deze behandeling maakt het haar glad, stijl en beschermt het haar tegen vocht en weersinvloeden. Na deze behandeling heb je minimaal 10 maanden stijl haar.⁠

⁠Keratin Plus Infinity⁠

De Keratin Plus Infinity treatment is geschikt voor alle haartypen. De gepatenteerde Oxilamine technologie herstelt de haarstructuur en maakt het haar zacht, steil en glanzend. Het effect van deze behandeling blijft minimaal 5 maanden zichtbaar. ⁠

Keratin Plus Adamantium⁠

De Keratin Plus Adamantium treatment is geschikt om de haarstructuur rustiger en pluisvrij te maken en volume te reduceren. Er kan zowel een glad effect worden bereikt maar de krullen kunnen ook behouden worden (afhankelijk van jouw wensen). Het resultaat blijft gemiddeld 2 maanden zichtbaar. ⁠

Merken

Wij werken met de beste merken! Volgens ons zijn dat Jean Paul Mynè en Redken. Jean Paul Mynè is een Italiaans merk met hoge kwaliteit producten. De producten van dit fijne merk zijn formaldehyde-vrij en bevatten geen schadelijke stoffen voor het haar. Jean Paul Mynè is opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen en dat merken wij ook! Onze klanten zijn erg tevreden en wij natuurlijk ook. 

Daarnaast zijn we onlangs gestart met het mooie merk Redken! Redken is een Amerikaans merk dat is opgezet door kapper én scheikundige Jheri Redding en model Paula Kent. Wanneer je de namen van de oprichters combineert, dan krijg je de naam “Redken”.  Dankzij de scheikundige kennis van Redding heeft het merk veel innoverende producten op de markt gebracht. Zo waren de eerste Redken haarproducten pH gebalanceerd om de irritatie van de hoofdhuid te verminderen. Ook de op proteïne gebaseerde producten waren baanbrekend. Het merk is nu nog steeds een absolute voorloper als het gaat om innovatie van haarproducten. Omdat wij graag voorop willen lopen met alle nieuwe kapperstechnieken hebben we ervoor gekozen om naast Jean Paul Mynè ook met Redken te gaan werken. En het bevalt heel goed! Hieronder onze favoriete Redken producten om mee te werken:

Redken Shades EQ

Wat zijn deze semi-permanente vloeibare haarkleuringen fijn! Geformuleerd met aminozuren uit tarwe, helpt de zure formule van Shades EQ een stralende glans te creëren. Er zit geen ammoniak in. In slechts 20 minuten kunnen wij het haar hiermee glans geven, opfrissen en neutraliseren! 

Redken Chromatics

Redken Chromatics is een ammoniakvrije en permanente haarkleuring met waanzinnige kleurresultaten. De verf van Chromatics dekt 100% op grijs haar en heeft het unieke vermogen om het haar te versterken en tegelijkertijd kleurpigmenten af ​​te geven.

Color Gels Lacquers

Deze unieke formule biedt tot 100% grijsdekking en zorgt voor een langdurig kleurresultaat met een stralende glans. Door de lage hoeveelheid ammoniak wordt de haarvezel optimaal gerespecteerd en blijft het haar er prachtig en gezond uitzien!

Advies voor thuis – finishing touch

Wij kunnen jouw haren nog zo mooi knippen en verven, je bent nergens zonder goede verzorgingsproducten en tools. Er zijn maar weinig mensen op de wereld die hun haren kunnen laten opdrogen na het wassen en dat het dan perfect zit, helaas! Om je haren echt mooi te krijgen is het belangrijk om je haren te wassen met een goede shampoo en conditioner die passen bij jouw haartype en het daarna te föhnen. Gebruik voor het föhnen een leave-in en na het föhnen een stylingproduct. Vervolgens kun je aan de slag met een krultang of stijltang voor de finishing touch!
Onze ervaren hairstylist Selda ontvangt je graag voor een kappersbehandeling! Wil je een afspraak maken? Het volledige aanbod aan kappersbehandelingen vind je via onze afspraken module. Klik hier om jouw favoriete behandeling(en) in te plannen!