OxyGeneo - TRIPOLLAR

Oxygeneo behandeling bij Sweet Laserclinic in Delft

Huidverstrakking met TriPollar en OxyGeneo
Gezichtsbehandelingen met RF Tripollar zijn bekend geworden als de “niet-chirurgische facelift” en de resultaten zijn al na één behandeling te zien

Met een OxyGeneo behandeling geniet je van een mooie, frisse huid! De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling!

Je huid krijgt zichtbaar meer volume en voelt gladder en zachter aan.De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens. Ben jij klaar voor een glow die wel een week lang aanhoudt?

We weten dat na uw 25e de huidveroudering al in gang gezet wordt. Zichtbaar nog niet zozeer maar de fijne lijntjes kunnen als u goed kijkt al beginnen. Na uw 35e -40e wordt de huid echt een stuk minder actief en produceert al veel minder collageen en hyaluron. TriPollar behandeling op basis van radiofrequentie in combinatie met de OxyGeneo zuurstoftherapie gaat de huid verstevigen en strakker maken. In combinatie met behandelingen en de collageen booster geeft dit een nog mooier resultaat. Beide apparaten verwarmen de huidlagen waardoor de huidcellen actief collageen gaan aanmaken. Het gevolg is een zichtbaar strakkere en stevige huid.

Wat is TriPollar Radiofrequentie?

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid?


De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal aanvoelen en u ziet een strakkere kaaklijn ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Wat doet de OxyGeneo?
De TriPollar behandeling voor huidverstrakking is uit te breiden met de OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. 
Voor wie is de behandeling geschikt?
•    voor een beginnende verslapte kaaklijn
•    voor een verslapte huid in een beginnende fase
•    voor fijne lijntjes en rimpels

Hoe voelt de behandeling aan?
Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage,
is dus prettig en heel ontspannen. 

De Oxygeneo uitgelegd in stappen: