Laserontharing met de Gentle Max Pro Plus

Wil je niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor laserontharing! Bij Sweet Laserclinic in Delft werken we met de allernieuwste en beste laser omtrent lichaamsontharing: de Gentle Max Pro Plus. Deze zorgt voor een pijnloze ontharing waarmee de allerkleinste haartjes gelaserd kunnen worden.

Stel je voor, je hoeft je nooit meer zorgen te maken over ongewenste haartjes, scheerbuitjes of een donkere waas. Wil jij dit ook? Maak dan snel je afspraak via onderstaande button!

Gentlemax Pro Plus

De Gentlemax Pro Plus laser kan een nog breder scala aan huidaandoeningen behandelen en zorgt voor meer comfort tijdens de laserbehandelingen. Het effect is groter, waardoor er ook nog eens minder behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen is nog altijd per persoon verschillend.

DE EERSTE KLINIEK IN NEDERLAND MET DEZE KRACHTIGE NIEUWE LASER!

Wat kunnen we behandelen met de Gentle Max Pro Plus?

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Gemiddeld zijn er 6 a 8 behandelingen nodig voor een definitief ontharing. Dit is een schatting dus het kan meer of minder zijn. Dit is per persoon verschillend en is dus ook per hormoon anders. Tijdens de intake zullen we met je bespreken hoe veel afspraken jij ongeveer nodig zult hebben, zodat je een indicatie hebt.

Laseren voor mannen

Of je nu last hebt van overbeharing of niet, of dat je steeds vaker moet ontharen, dat is geen leuke en prettige bezigheid. Laserontharing is niet alleen voor vrouwen. Bij Sweet Laserclinic hebben we ook ruimte voor heren! 

Laser pakketten

Bekijk onze pakketten op de tarieven pagina.

*Wanneer je 4 behandelingen in 1 keer betaald, krijg je de 5de behandeling gratis!