Haarvitamines sweet laserclinic delft

Je haren onderhouden met de nodige vitamines en producten is essentieel voor een volle, gezonde bos haar. Bij Sweet Laserclinic voorzien we jou van het beste advies en hebben zorgvuldig de juiste producten samengesteld.

HAARVITAMINES BIJ KAPSALON SWEET LASERCLINIC DELFT

Bij Sweet Laserclinic omarmen we de kracht van Olaplex waarmee we jouw haar naar een hoge niveau kunnen tillen.  Ontdek de weg naar gezond, glanzend en veerkrachtig haar met Olaplex.

Wat is olaplex?
Olaplex is een haarverzorgingslijn met een geavanceerde formule die gericht is op het herstellen van gebroken zwavelbruggen in het haar. Het resultaat? Krachtig, glanzend en gezond haar! Olaplex onderscheidt zich doordat het vrij is van siliconen, parabenen, oliën en polymeren. Bovendien is Olaplex volledig vegan en geschikt voor alle haartypes.

Benieuwd naar wat Olaplex voor jou kan betekenen? Kom voor een gratis advies langs in onze salon!

De ultieme weg naar perfect haar

Wat is Proteïne Behandeling?

Proteïne behandeling, een hoogtepunt van meer dan 60 jaar in innovatie en ultramoderne wetenschap, is Redkens krachtigste herstellende en beschermende haarverzorgingssysteem tot nu toe. Alle producten uit deze op maat gemaakte collectie zijn doordrenkt met het baanbrekende Bonding Care Complex van Redken en zijn perfect voor de meest veeleisende haartypes. In een enkele wasbeurt zal de hydraterende formule verzwakte verbindingen versterken, kleurvervaging voorkomen, gespleten haarpunten verminderen en nog veel meer. Slechts een paar van de tien schadeherstellende voordelen zijn het verminderen van gespleten haarpunten (tot een ongelooflijke 82%), het voorkomen van breuk (tot 56%) en het maakt het haar wel 11 keer gladder zonder pluizen of statisch haar.

Oxilock Plasma Reset 

Jean Paul Myné Oxilock Plasma hersteld de zwavelbruggen in het haar, je haar word sterker van kwaliteit en het gaat ervan glanzen! Ook is door de Jean Paul Myné Oxilock Plasma je haar beter kambaar, waardoor je weer minder klitten hebt en het haar minder snel afbreekt. Door de  Jean Paul Myné Oxilock Plasma behandeling te herhalen bij elke kleurbehandeling zorg je dat de chemische processen minder schade kunnen aanrichten aan het haar. Door de Jean Paul Myné Oxilock Plasma krijg je gezond haar.

Oxilock Plasma Reset werking

De Jean Paul Myné oxilock plasma kan je ook in een kuurvorm afnemen, je zou eens per 3 weken opeenvolgend de behandeling kunnen doen voor gezond haar. Hierdoor word poreus haar weer sterker.

Ook is er de oxilock plasma reset behandeling. De oxilock plasma reset behandeling is een soort “detox” kuur voor het haar. Het haalt zware metalen uit het haar zodat je gezond haar krijgt. Doordat deze metalen uit het haar verwijderd worden zal je merken dat het heel zacht maar sterk aanvoelt.

Thermo Repair Luxury (B otox)

THERMO REPAIR TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.
Het hoofdbestanddeel van THERMO REPAIR TOP UP is olie van de Meadowfoam plant. De olie is afkomstig uit de zaden van de bloem van deze plant; de Limnanthes alba. Deze olie is zeer rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgdragen voor een hydraterende en herstellende werking. Het molecuul uit deze vetzuren vertoont grote overeenkomsten met moleculen die zich van nature in het haar bevinden.

THERMO REPAIR TOP UP herstelt beschadigd haar en beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress dankzij Ceramide 3. Ceramide 3 zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. Je kunt ze vergelijken met bakstenen en cement, waarbij de haarschubben de bakstenen zijn en ceramiden het cement. Op deze manier houden ceramiden de haarschubben bij elkaar en voorkomen terugloop van de haarkleur en dof futloos haar. Ceramide 3 is in staat een beschermende laag op te bouwen waar de haarschubben weg of beschadigd zijn. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald des te beter de opbouw van Ceramide 3 en hoe beter de opbouw en het herstel van de haarschubben. Afhankelijk van hoe vaak de klant het haar wast, is het advies deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Deze behandeling behoudt de natuurlijke haarstructuur en is te combineren met een keratine behandeling.

Gerelateerde kappersbehandelingen bij kapsalon sweet laserclinic

Haar verven

Haar verven

Balayage, Baby High Lights, Summer Blond, Keratine, Highlights, Face Frame, Root Color
Lees meer

Haar knippen

Haar knippen

Dames & Heren
lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Hairextensions

Hairextensions

Human Hair Weft Extensions
lees meer

Reviews