Hair extensions sweet laserclinic delft

Wil jij prachtige lange haren maar duurt het eeuwen voordat je haar wat langer lijkt te zijn geworden? Dan zijn hairextensions de oplossing voor jou!

HAIREXTENSIONS BIJ KAPSALON SWEET LASERCLINIC DELFT

Wil je graag een mooie, volle bos haren, maar lijkt het eeuwen te duren voordat je haar is aan gegroeid? Met de Weft Haarextensions creëren we een extra stuk haar dat precies met je eigen haarkleur overeenkomt, waardoor er meer lengte en volume wordt toegevoegd aan je eigen haar.

Waarom kiezen voor haarextensions?
Je krijgt voller en langer haar dat je goed kunt stylen. De haarextensions hebben precies je eigen haarkleur en kun je ook weer laten veranderen wanneer je je eigen haar in een andere kleur laat verven.

Hoe worden de weft extensions met microrings gezet?

De Weft Extensions van humano hair worden genaaid aan micro ringen die in het haar worden bevestigd. Voor een complete haarverlenging zijn er tussen de 2 a 3 haarstukken nodig. Dit is afhankelijk van de dikte van het eigen haar, de lengte van het eigen haar of de grootte van de schedel. Bij Sweet Laserclinic kijken we per klant welke kleur, lengte en dikte geschikt is voor jouw en wat bij jou past. Zo kunnen wij het meest natuurlijke resultaat creëren. Uiteraard doen we dit in combinatie met jouw wensen. 

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Twijfel niet om ons een berichtje te sturen of even te bellen! Wij helpen je graag.

Meer informatie over Weft extensions

Met deze hoogwaardige weft extensions voeg je moeiteloos volume, lengte en stijl toe aan je haar. Onze weft extensions zijn gemaakt van de fijnste human hair en zorgen voor een natuurlijke en naadloze look. Ideaal voor extra lengte of volume. Met eenvoudige bevestigingsmethoden en duurzame kwaliteit geniet je met onze weft extensions van een prachtige haardos.

Gerelateerde kappersbehandelingen bij kapsalon sweet laserclinic

Haar kleuren

Haar kleuren

Balayage, Baby High Lights, Summer Blond, Keratine, Highlights, Face Frame, Root Color
Lees meer

Haarvitamines

Haarvitamines

Ontdek de kracht van Olaplex om jouw haar naar de beste versie te tillen.
lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Haar knippen

Haar knippen

Dames & Heren
lees meer