Peelings

Peelings bij Sweet Laserclinic in Delft

Een peeling is een huidverbeterende behandeling, waarbij we zuren inzetten die dode huidcellen van de huid losweken zonder dat de huid beschadigd.. Een peeling heeft hierdoor vele huidverbeterende eigenschappen en kan ingezet worden voor de aanpak van diverse problemen. 

Heb je last van acne, pigmentatie, een doffe teint, grove poriën of oneffenheden? Onze beauty experts adviseren je graag welke peeling we het beste in kunnen zetten om het beste resultaat te krijgen voor jouw huid.

Ontdek onze effectieve gezichtspeelings:

1. Chemical peel Benebellum

Hoe ziet een behandelplan eruit?

Een behandelplan met Benebellum® wordt afgestemd op een aantal persoonlijke factoren, zoals welk type huid je hebt, de dikte van je huid en of het pigment oppervlakkig of diep in je huid ligt. Producten voor (8 weken) thuisgebruik die deel uitmaken van dit behandelplan zijn:

– een Lightening Cleanser Foam (Tx Foam)
– een hooggeconcentreerd Vitamine C-serum 18% (Lumina)
– een beschermde dagcrème met actieve ingrediënten en SPF 30 of 50 (Fulgora 30/50)
– een voedende nachtcrème met actieve ingrediënten (Lumina Vit A+E)

Daarnaast zal de huidspecialist periodiek professionele behandelingen uitvoeren.
Een chemische peeling en toediening van een oplossing met tranexaminezuur (door middel van microneedling) maken hier deel van uit.

Chemische peelings verwijderen dode huidcellen en zorgen voor een gecontroleerde vernietiging van epidermis en/of dermis om deze te stimuleren en vernieuwing van huidcellen te bevorderen. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

2. Peeling mesopeel van mesoestetic

Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het resultaat is een gezuiverde, egalere en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

Goed om te weten

Bij een kuur van 5 behandelingen krijg je 50% korting op de volgende thuisverzorgings producten:

*Hydracream fusion 100ml

*Hydratonic mist 125ml

*Fast skin repair 150ml

*Mesoprotech light water 50spf 50ml

*Mesopeel boosters

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes.

3. Algen/fruizuur peeling

Algen peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

goed te adviseren bij bijna alle huidproblemen!

Fruitzuur peeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

De fruitzuur peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

 • Door de zon beschadigde huid.
 • Oppervlakkige pigmentvlekken.
 • Rimpels en lijnen.
 • Rokershuid.
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
 • Acne & (acne) littekens.

DÉCAAR Deep Phyto peeling werkstoffen

In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur: Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Fruitzuur peeling icm algen peeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

4. TCA Peeling

TCA kan worden ingezet voor.

 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Melasma
 • Verkleuringen en PIH
 • Sterke UV-schade
 • Rimpeltjes en craquelé
 • Huidveroudering en vale huid
 • Acné.
 • Verjongen van handen

Advies behandeling: 1-4 sessies met tussenpozen van 8-10 dagen.
De aangeraden hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de indicatie.