Peelings

Huidtherapeutische peelings in delft

Peelings bij Sweet Laserclinic in Delft

Een peeling is een huidverbeterende behandeling, waarbij we zuren inzetten die dode huidcellen van de huid losweken zonder dat de huid beschadigd.. Een peeling heeft hierdoor vele huidverbeterende eigenschappen en kan ingezet worden voor de aanpak van diverse problemen. 

Heb je last van acne, pigmentatie, een doffe teint, grove poriën of oneffenheden? Onze beauty experts adviseren je graag welke peeling we het beste in kunnen zetten om het beste resultaat te krijgen voor jouw huid.

Ontdek onze effectieve gezichtspeelings:

Peeling mesopeel van mesoestetic

Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het resultaat is een gezuiverde, egalere en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

Goed om te weten

Bij een kuur van 5 behandelingen krijg je 50% korting op de volgende thuisverzorgings producten:

*Hydracream fusion 100ml

*Hydratonic mist 125ml

*Fast skin repair 150ml

*Mesoprotech light water 50spf 50ml

*Mesopeel boosters

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes.

Bio peeling

Algen peeling

De Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Fruitzuur peeling icm algen peeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

TCA Peeling

TCA kan worden ingezet voor.

  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Melasma
  • Verkleuringen en PIH
  • Sterke UV-schade
  • Rimpeltjes en craquelé
  • Huidveroudering en vale huid
  • Acné.
  • Verjongen van handen

Advies behandeling: 1-4 sessies met tussenpozen van 8-10 dagen.
De aangeraden hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de indicatie.

 
 

Wat doet een Chemische Peeling?

Exfoliatie:

Verwijderen de bovenste laag dode huidcellen. Dit kan leiden tot een gladdere, zachtere huid en kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, en ongelijkmatige huidskleur en textuur.

Stimulatie van collageenproductie:

Sommige chemische peelings, met name dieper gaande peelings, kunnen de productie van collageen stimuleren. Collageen is een eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft, en het stimuleren van collageenproductie kan bijdragen aan een jongere uitstraling van de huid.

Verbetering van pigmentproblemen:

Chemische peelings kunnen worden gebruikt om pigmentproblemen zoals hyperpigmentatie (donkere vlekken) of melasma (zwangerschapsmasker) te verminderen. Ze kunnen de huid egaliseren en de teint verbeteren.

Acnebehandeling:

Chemische peelings kunnen helpen bij de behandeling van acne en acne littekens. Ze verminderen de talgproductie, exfoliëren verstopte poriën en verminderen ontsteking, wat kan resulteren in een heldere huid.

Verkleining van de poriën:

Diepere chemische peelings kunnen de grootte van de poriën verminderen door overtollig talg en dode huidcellen te verwijderen.

Verbetering van de huidtextuur:

Chemische peelings kunnen de huidtextuur verbeteren door het verminderen van littekens, ruwheid en onregelmatigheden.

Wat kan je van een chemische peeling verwachten?

Voorzorg:

Het is erg belangrijk te weten dat niet elke peeling direct uitgevoerd mag worden. De huid dient minimaal 2-4 weken voorbereid te worden met producten. Doe je dit niet dan kan er een ongewenste huidreactie ontstaan.

Ook mogen er enkele dagen voorafgaand aan de behandeling sommige producten niet meer gebruikt worden. Je huidtherapeut zal je hier goed over informeren.

Tijdens de behandeling:

Elke chemische peeling is anders en je huidtherapeut zal ook bij elke behandeling uitleg geven over de soort peeling en welke huidreacties daarbij horen.

Tijdens de behandeling kan je, afhankelijk van de soort peeling, een tinteling/branderig gevoel of warmte ervaren. Dit is normaal en dit is maar van korte duur.

Na de behandeling:

De huidreactie na de behandeling zal afhankelijk zijn van de soort peeling die uitgevoerd is. Bij sommige peelings heb je geen huidreactie en ziet de huid er direct stralend uit maar bij sommige peelings krijg je een huidreactie.

De huidreacties kunnen zijn: roodheid, trekkerig gevoel en schilfering. Dit zijn normale reacties en kunnen ongeveer 1 tot 5 dagen aan.

Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

Als je voor het eerst bij ons komt, hebben we altijd een intakegesprek. Tijdens de intake bekijken we jouw huidconditie aan de hand van een huidscan. Zo krijg jij een persoonlijk behandelplan met advies voor behandelingen en producten.