LPG endermologie

LPG ender-mologie

LPG Endermologie bij Sweet Laserclinic in Delft

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

LPG endermologie

Het doeltreffende en natuurlijke anti-aging schoonheidsritueel. De behandeling maakt gebruik van een uniek apparaat dat zachte rol- en zuigbewegingen combineert om de huid en het onderliggende weefsel te stimuleren. Door gecontroleerde en nauwkeurige bewegingen worden de huidlagen gestimuleerd, wat de bloedcirculatie verbetert en de lymfedrainage stimuleert. Dit is bijzonder effectief bij gebieden die gevoelig zijn voor vochtophoping en cellulite, zoals de dijen, billen, buik en armen.

 

Een van de opmerkelijke voordelen van LPG Endermologie is de cellulite vermindering. De zorgvuldige manipulatie van de huid bevordert een gelijkmatige verdeling van vetcellen en helpt de kenmerkende “sinaasappelhuid” te verminderen, waardoor de huid gladder en strakker wordt. Dit maakt het een populaire keuze voor diegenen die streven naar een verbeterd silhouet en een meer jeugdige uitstraling

 

Naast cellulite vermindering en lymfedrainage biedt LPG Endermologie ook huidverbetering. De stimulatie van de huidweefsels bevordert de productie van collageen en elastine, twee essentiële componenten voor een stevige en jeugdige huid. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderd worden, wat resulteert in een stralende en gezonde teint.

Een typische sessie van LPG Endermologie duurt meestal tussen de 30 minuten en een uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Voor de meest optimale resultaten wordt meestal een reeks behandelingen aanbevolen, verspreid over een aantal weken.

In een wereld waarin technologie voortdurend evolueert, heeft LPG Endermologie een unieke positie ingenomen door zijn effectieve, niet-invasieve benadering van huidverzorging en lichaamscontourverbetering. Met bewezen resultaten en tevreden klanten over de hele wereld blijft LPG Endermologie een toonaangevende keuze voor diegenen die streven naar een stralende huid en een zelfverzekerd figuur.

Technieken

Onze endermologie®-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van dit natuurlijke potentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen involume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

Diverse omgevingsfactoren resulteren in donkere kringen onder de ogen of gezwollen ogen. Omgevingsfactoren zoals, stress, leefstijl, slaapgebrek, vochtretentie, computergebruik en leeftijd kunnen zorgen voor dit effect. Donkere kringen en wallen geven vaak een vermoeide blik een ouder uiterlijk waardoor dit als storend ervaren wordt. Dankzij een kleine behandelkop van LPG® kunnen we zeer dicht onder en boven de ogen werken. Door de subtiele microklopbewegingen wordt de circulatie gestimuleerd en worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd – voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelkop, stimuleert endermologie® de adipocyten (vetcellen) om de lokale vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Wil je een persoonlijk consult plannen?

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een eerlijk advies en persoonlijk behandelplan.