HAREN KLEUREN BIJ SWEET LASERCLINIC DELFT

Op zoek naar de ideale haarlook en kleur? Dan bij je bij Sweet Laserclinic aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor diverese manier om je haren te kleuren: (baby) highlights, summer blond, face framing, Keratine, Root Color en balayage.

Haren kleuren bij sweet laserclinic delft

Of je nou voor subtiele highlights wilt gaan of je haar volledig wilt kleuren; met het verven van je haar maak je een langdurige verandering aan je uiterlijk. Dit kan je een stuk zelfvertrouwen en een compleet nieuwe look geven. Hoe geweldig is dat?! Vandaar dat het belangrijk is dat we samen goed nadenken over wat jouw wensen zijn en welk advies wij daarbij zullen geven. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we jouw wensen kijken we hoe we jouw droomkapsel kunnen creeren. 

Balayage

Met een balayage behandeling creeren we een verloop van kleur in het haar. De overgang zal zo natuurlijk mogelijk gemaakt worden en net alsof het er al die tijd al zo zat. Balayage is een kleurbehandeling dat voor ieder haartype geschikt is. Maar wat een Balayage behandeling al helemaal uniek maakt, is dat het aangebracht wordt met de handen i.p.v. folie. Zo kunnen de kappers heel precies en strategisch werken om het gewenste resultaat te behalen. 

Ook is het zo dat er in principe geen nabehandeling nodig is. Omdat de overgang van de kleuren zo natuurlijk mogelijk is kan dat gewoon uitgroeien.

Je kan zelf bepalen hoe veel impact het heeft op je haar. Van een kleine verandering tot aan het compleet veranderen van je look, het is allemaal mogelijk. Zelf van licht tot donker is niks te gek.

 

Baby Highlights

Baby highlights zijn mooie, subtiele highlights. Door middel van Baby Highlights creëeren we een mooie look waardoor het lijkt alsof je haar natuurlijk door de zon is verlicht.

Baby Higlights zijn natuurlijker en subtieler dan veel andere haarkleurtechnieken. Het streven is om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren.

De Baby Highlights worden heel precies en specifiek aangebracht. Dunne plukken van het haar worden verlicht en creëren zo een prachtig effect. De Baby Highlights zijn geschikt voor ieder haartype en zijn niet schadelijk voor het haar wanneer je het door een professional laat aanbrengen.

Highlights/lowlights

Highlights zorgen voor een mooie frisse look van het haar, doordat er plukjes in een andere kleurtint in het haar worden aangebracht. Dit kunnen donkere of lichtere plukjes zijn om zo de ideale kleur te creëren op een natuurlijke manier. 

De lichtere of donkerdere tinten zorgen voor diepte in het haar. Meestal wordt er rond de 2 a 3 tinten lichtere kleur aangebracht, zodat er een zo natuurlijk mogelijk effect wordt gecreëerd. Wanneer je het door een professional laat aanbrengen is het niet schadelijk voor het haar.

 

BACK TO BASIC

Back to Basic dus… een permanente (egale) kleuring voor je roots. Voor als jij je kleur weer even op wil laten frissen doordat je een uitgroei hebt en je punten dof zijn. Of voor die grijze rakkers die weer te voorschijn komen. Met deze behandeling krijg je jouw glans weer helemaal terug! 

Root Color

Je haar blijft constant groeien. Na een aantal weken zul jij zien dat je natuurlijke haarkleur weer tevoorschijn komt en ontstaat er een uitgroei. Met de Root Color behandeling verven wij alleen de uitgroei van het haar, zodat je je haar zo min mogelijk beschadigd.

Je haar wordt weer een mooi geheel en is er geen verloop van kleur en uitgroei meer zichtbaar.

Uitgroei verwijst naar je natuurlijke haarkleur die weer zichtbaar wordt na het verven van je haar. De mate waarin uitgroei opvalt, verschilt per persoon. Als je bijvoorbeeld licht haar van jezelf hebt en dit volledig donker hebtgeverfd, zal de uitgroei meer opvallend zijn dan wanneer je bijvoorbeeld donkerblond haar met highlights hebt gekleurd.

Het is belangrijk om je te realiseren dat hoe langer je wacht met het bijwerken van je uitgroei, hoe meer je eigen haarkleur weer naar voren komt. Daarom adviseren we om de Root Color behandeling tussen de 5 tot 12 weken te herhalen. Hoe snel de uitgroei weer naar voren komt, is afhankelijk van het haartype.

 

Face Framing

Wil je subtiele, lichtgekleurde lokken die de indruk wekken alsof je net terug bent van een zonnige vakantie? En wil je vooral dat deze lichte lokken rondom je gezicht vallen? Kies dan voor de face framing behandeling bij Sweet Laserclinic.

De highlights zullen mooi rond je gezicht vallen, waardoor hier ook het accent op wordt gelegd.

De naam ‘face framing’ heeft een letterlijke betekenis: het omlijsten van het gezicht. Dit benadrukt waar de hoogtepunten van de highlights zullen worden geplaatst, rondom het gezicht. Deze techniek lijkt veel op de balayage-techniek, waarbij de haaroplichting subtiel wordt toegepast.

Het onderscheidende kenmerk van face framing is dat het niet alleen het onderste deel van de haarlokken behandelt, maar vooral de lokken rondom het gezicht accentueert. Het resultaat is een zomerse uitstraling, maar ook in de winter is face framing prachtig.

Deze haarverftechniek met een subtiel maar stralend effect, past bij iedereen met halflang en lang haar. Of je nu een ovaal, rond, hoekig of hartvormig gezicht hebt, frace framing past, vanwege de natuurlijke kleurverschillen bij zo goed als elk kapsel.

Gerelateerde kappersbehandelingen bij kapsalon sweet laserclinic

Haarvitamines

Haarvitamines

Ontdek de kracht van Olaplex om jouw haar naar de beste versie te tillen.
lees meer

Hairextensions

Hairextensions

Human Hair Weft Extensions
lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Haar knippen

Haar knippen

Dames & Heren
lees meer