Kappers­behandelingen

Of je een etentje, presentatie, event, première, date, of gewoon behoefte aan een goede coupe hebt, als je haar maar goed zit! Je kunt bij ons terecht voor alle kappers afspraken, van knippen, kleuren, highlights een mooie bayalage tot alleen föhnen en styling. Ook detox, keratine en vitamine behandelingen van de meest exclusieve merken voor je haar zijn bij ons beschikbaar.

kappers­behandelingen sweet laserclinic delft

Bij Sweet Laserclinic kun je terecht voor alle soorten kappersbehandelingen, van knippen, kleuren, een mooie bayalage tot alleen föhnen en styling. Ook detox en keratine vitamine behandelingen van de meest exclusieve merken voor je haar zijn bij ons beschikbaar.

Heb je een speciale gelegenheid of gewoon zin om jezelf te verwennen? En wist je dat je met onze spaarkaart bij 5 keer föhnen 1 keer föhnen gratis krijgt?

Onze huidige lifestyle versnelt het verouderingsproces van het haar. Haar verdient dezelfde verzorging als de huid om het verouderingsproces te stoppen. Pure ingrediënten en een diep herstellende werking is het antwoord.

De kappers­behandelingen bij sweet laserclinic delft

Haar knippen

Haar knippen

Dames & Heren
lees meer

Haar verven

Haar verven

Balayage, Baby High Lights, Summer Blond, Keratine, Highlights, Face Frame, Root Color
Lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Haarvitamines

Haarvitamines

Ontdek de kracht van Olaplex om jouw haar naar de beste versie te tillen.
lees meer

Hairextensions

Hairextensions

Human Hair Weft Extensions
lees meer

Reviews