Eyecon

Eyecon behandeling bij Sweet Laserclinic in Delft

Heb je last van donkere kringen, overhangende oogleden, wallen of fijne lijntjes rond je ogen? Zie je er altijd vermoeider uit dan je bent? Dan is de Mesoestetic Eyecon zeer geschikt voor jou! Een frisse, open blik, zonder plastische chirurgie. Een Eyecon behandeling is alleen mogelijk in een kuur van 6 behandelingen, omdat je dan het beste resultaat ervaart.

Ben jij klaar voor een frisse uitstraling?

Wat kun je behandelen met de Eyecon behandeling?

  • Wallen (donkere kringen of vochtwallen) onder de ogen
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen
  • Licht overhangende oogleden

Wat is het resultaat van een eyecon behandeling?

De huid rondom je ogen is wel tot 5 x dunner dan in de rest van je gezicht. Met deze behandeling werken we heel gericht, waardoor je huid niet beschadigd, maar wel aan het werk wordt gezet. Door een combinatie van peelings en microneedling worden afvalstoffen afgevoerd en wordt collageen aangemaakt. Hierdoor krijg je een verjongend en verfrissend effect. 

Eyecon behandelingskuur

De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling afwisselen met de Dermapen microneedling. Tijdens de behandeling maken onze huidtherapeuten gebruik van een speciale oog peeling en met de Dermapen microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. Hiernaast gebruik je de oogcreme 2 keer per dag van Mesoestetic.

  • week 1 : oog peeling
  • week 2 : microneedling met de Dermapen
  • week 3 : oog peeling
  • week 4 : microneedling met de Dermapen
  • week 5 : oog peeling
  • week 6 : microneedling met de Dermapen

Thuisproducten bij de Mesoesthetic Eyecon behandeling

Je huid is na de behandeling wat gevoelig. Het is daarom belangrijk om de huid thuis na te behandelen met een oogcreme van Mesoestetic

Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

Als je voor het eerst bij ons komt, hebben we altijd een intakegesprek. Tijdens de intake bekijken we jouw huidconditie aan de hand van een huidscan. Zo krijg jij een persoonlijk behandelplan met advies voor behandelingen en producten.