Skinbooster

Skinbooster behandeling bij Sweet Laserclinic in Delft

Neem afscheid van huidveroudering met de Skinbooster! Een hele effectieve injectable behandeling die rimpels en fijne lijntjes sterk verminderd of zelfs geheel laat verdwijnen. 
 
Ook bij een verslapte huid, volumeverlies of dokere kringen om de ogen kan de Skinbooster een groots effect bereiken. Ben je nieuwsgierig geworden? Boek gerust een intake als je nog advies wil, of maak direct een afspraak voor de behandeling!

Welke huidproblemen kun je behandelen met de Skinbooster?

Behandel indicaties RRS‘® Skinboosters

  • Droge en vale huid;
  • Fijne lijntjes;
  • Huid met volumeverlies;
  • Verslapte huid;
  • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen;
  • Haarverlies;
  • Cellulitis; Striae.

Welke resultaten kun je behalen met een skinbooster?

Welk resultaat kunt u verwachten?

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt gezond. De huid heeft meer volume, lijntjes zijn vervaagt en de huid straalt. De huid zal er strakker en jonger uitzien na de behandeling. Om het resultaat te ondersteunen en te continueren adviseren wij ook dat u thuis een goede huidverzorging toepast. Bij sweet laserclinic verkopen wij cosmeceuticals die hoogwaardige ingrediënten bevatten. Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en houdt u de huid gezond en vitaal. Een kuur van 3-6 behandelingen levert een langdurig resultaat.
Wij raden na een kuur aan periodiek een nabehandeling te laten uitvoeren.

Welke Skinboosters zijn er?

 

HA injectable: deze skinbooster is geschikt voor gezicht, hals en decolleté en is speciaal bedoeld voor het hydrateren van de droge, beschadigde en verslapte huid.

Hyalift ProActive: deze skinbooster is gericht op anti-aging en kan o.a. worden toegepast op een rijpere huid in het gezicht, hals en decolleté. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd en gestimuleerd tot nieuwe cel aanmaak.

TA tensorlift: de tensorlift is gericht op een verslapte huid door bijvoorbeeld roken of zonschade. De booster voedt intensief en stimuleert tot extra aanmaak van collageen en elastine.

RRS eyes: RRS eyes is gericht op de huid rondom de ogen. Wallen, donkere kringen en startende lijntjes kunnen middels deze booster aangepakt worden.

HA whitening: de whitening booster is gericht op het verminderen van pigment bij hyperpigmentie, zwangerschapsmasker en schade door de zon. De booster is ook een mooie voorbereiding op een EASY TCA peeling.

HA cellutrix: HA Cellutrix werkt op de onregelmatige huid die voorkomt bij cellulitus. Daarnaast wordt ook de afvoer van oedeem en vetophopingen in de huid gestimuleerd.

Skinbooster met Menselijke Groeifactoren

Het natuurlijke verouderingsproces samen met schade veroorzaakt door UV-licht, vervuiling en gifstoffen, zorgen ervoor dat de huid rimpels krijgt en elasticiteit en pigment verliest.

 

De Solution heeft unieke producten ontwikkelt om huid en haar te behandelen met gepatenteerde unieke stoffen; groeifactoren van menselijke stamcellen. Het ingrediënt is essentieel voor het groeien, herstellen en vernieuwen van cellen in de huid.

 

Behandelingen

Menselijke groeifactoren zijn eiwitten die het lichaam van nature produceert en die de groei de structuur en het onderhoud van cellen en weefsels bevorderen. Het is klinisch bewezen dat het aanvullen van de verminderde productie van groeifactoren met uitwendig aangebrachte groeifactoren helpt om voortijdig verouderen om te keren, beschadigde huid te genezen en de huidlagen in een jeudigere staat te herstellen. 

Het verbetert de natuurlijke herstelprocessen van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen, bevordert de celvernieuwing en stimuleert een gezonde bloedcirculatie. Het is een zuiver samengesteld van natuurlijke menselijke groeifactoren.

Wil je een persoonlijke consult met een huidscan?

Boek dan eenvoudig een consult en wij verwelkomen je graag in onze kliniek