Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Permanent make-up is het inbrengen van pigmenten in de epidermis. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/ hygiënemodule wordt geplaatst. Op een natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis aan. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, en dit is echt permanent. De pigmentatie van permanente make-up zal na 1 tot 4 jaar vervagen. We werken met verschillende technieken om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Samen met jou overleggen we welke van deze technieken het beste bij jouw huid en jouw wensen past.

Behandelingen:

Lip pigmentatie

Lip pigmentatie is een semi permanente make-up behandeling die de lippen voller, gekleurder en symmetrischer maakt. Bij deze techniek wordt de vorm van de lippen niet alleen verbetert maar geeft ook een lichte kleur en een optisch vollere uitstraling omdat de lippen beter zichtbaar worden. De lippen van iedereen zijn anders en er is geen schoonheidsstandaard, maar als u de vorm of de kleur van uw lippen wilt veranderen, bent u misschien geïnteresseerd in Lip pigmentatie. Het resultaat is gemiddeld zo’n twee jaar zichtbaar.

Powder Brows/ Ombré brows

Powder brows lijkt het alsof je zelf subtiel met wenkbrauwpoeder hebt aangezet. Bij deze techniek wordt er met een elektrisch machine inkt in de huid aangebracht. De machine creëert fijne puntjes in een zachte poederachtige vorm. Een ander variant van powder brows zijn Ombré brows. Hierbij wordt de voorkant van de wenkbrauwen lichter gezet dan het uiteinde. Bij deze techniek wordt de inkt in de eerste laag van de huid geplaatst, hierdoor ontstaat er ook geen littekenweefsel en genees het veel mooier.

Wimper extensios

Wimperextensions bestaan uit verschillende technieken. Wij bieden de twee meest gebruikte en bekendste technieken aan One by One en Volume Lashes. In overleg met jou bepalen we welke lengte, krul, dikte en volume het beste bij je past.

Fine Line Tattoo

Een fineline tattoo is subtiel, sierlijk en minimalistisch. Het is een sieraad op het lichaam. De fineline wordt ook met een veel fijnere naald gezet dan in verhouding met het zetten van een gewone tatoeage.

Wat je moet weten:

  • Het is mogelijk dat je eerder moet terugkomen voor een Touch-up dan bij een grote tattoo.
  • Een fineline op vingers, handen en voeten kan mogelijk uitlopen, hierdoor kan er géén garantie op gegeven worden.
  • Om het resultaat te behouden is het noodzakelijk één keer per tien jaar een Touch-up te laten uitvoeren.

Deepliner

Deepliner ook wel Infralash is een vorm van semi permanente make-up waarbij we een dun lijntje tussen de wimpers en op de wimperlijn wordt gezet. Hiermee creëren we een donkere inkijk bij de wimpers. Bij deze techniek lijken de wimpers voller en langer op een natuurlijke manier.

Behandeling

Ombré Brows

Microblading

Handmatig of machine

Machinaal

Handmatig

Geschikte huidtype

Alle huidtype

Droge huidtype

Aantal Touch ups

1

1-3

Duur van het effect

1,5 – 3 jaar

1 – 2 jaar

Duur v/d behandeling

±120 min

± 180 min