Hyperpigmentatie & melasma

Hyperpigmentatie & melasma behandelingen bij Sweet Laserclinic in Delft

Wat is hyperpigmentatie?

Tekst

Wat is melasma?

Waardoor krijg je hyperpigmentatie?

coming soon

Kan hyperpigmentatie vanzelf overgaan?

coming soon

Hoe kan je hyperpigmentatie voorkomen?

Eén van de belangrijkste oorzaken van hyperpigmentatie is UV Straling, oftewel, blootstelling aan zonlicht. Je kunt je huid beschermen door dagelijkse een SPF te gebruiken en regelmatig (elke 2 uur op een zonnige dag) bij te smeren. Je huid beschermen is echt een must! 

Daarnaast kun je in je huidverzorging producten gebruiken die zorgen voor een lichte peeling of exfoliatie. Wij adviseren je graag over welke producten hier geschikt voor zijn. Scroll verder omlaag of kijk ik onze webshop om vast wat producten te ontdekken.

Hyperpigmentatie en melasma behandelen bij Sweet LaserClinic in Delft

Wij begrijpen dat je huid een erg belangrijk onderdeel is van je uiterlijk en vaak dus voor je zelfvertrouwen. We gaan daarom altijd samen met jou een traject bepalen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

We starten met een intake en huidscan. Met de Observ maken wij beelden van jouw huid en daarnaast stellen wij een aantal vragen. Zo krijgen we een goed beeld van je huidconditie.

Vervolgens bespreken we met jou welke behandelingen we gaan inzetten om je hyperpigmentatie te bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van algen- en/of fuitzuurpeelings. Ook bieden wij de de zeer effectieve cosmelan behandeling. We zullen met jou bespreken welke van deze behandelingen voor jouw huid geschikt en effectief zijn.

Wij zijn professionals en hebben alles al een keer gezien. We zorgen dat je op je gemak bent en je welkom voelt. Maak gerust een afspraak voor een intake, dan gaan we samen aan de slag.

Behandelingen

Peelings

Peelings

Lees meer

Cosmelan

Microdermabrasie

Lees meer

Welke producten kun je gebruiken bij hyperpigmentatie en melasma?

Hyperpigmentatie ontstaat niet altijd door slechte zonbescherming, maar een goede UV protector in combinatie met het juiste gebruik kan wel nieuwe pigmentatie voorkomen.

Wij pakken niet alleen je hyperpigmentatie aan door middel van behandelingen, maar adviseren ook welke producten je thuis kunt gebruiken. Dit is een belangrijk onderdeel om de pigmentatie zoveel mogelijk tegen te gaan. Alleen als je thuis je huid op de juiste manier verzorgt zul je echt goed resultaat kunnen bereiken.

Producten

Ondersteun jouw huid met de goede verzorgen en actieve ingrediënten. Menekse heeft een selectie gemaakt uit de beste en meest effectieve producten, zodat jij verzekerd bent van kwaliteit. Wanneer je een advies op maat krijgt is het resultaat vaak het beste. Zeker wanneer je de producten gebruikt in combinatie met een behandeling. Voorbeelden van producten die je kunt gebruiken bij een acne(gevoelige) huid zijn:

Wij helpen jou graag!

Wil je weten hoe jij jouw dagelijkse verzorgen het beste kunt uitvoeren en welke producten je hiervoor kunt gebruiken? Plan dan een intake gesprek en huidscan bij één van onze huidprofessionals, zodat wij je kunnen helpen en adviseren!