Diverse behandelingen

Bij Sweet Laserclinic kun je voor een heel scala aan behandelingen terecht op één adres. Of je nu een hele dag door wil brengen met diverse behandelingen of alleen je wimpers wil laten liften, je bent van harte welkom!

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan je zou willen, kunt je deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst, want je hoeft geen irriterende mascara meer te gebruiken.  Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 15 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Bij wimpers verven kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf. Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

In combinatie met huid- of gezichts-behandeling

Je kunt het kleuren van de wimpers & wenkbrauwen combineren met bv epileren of een facial. Dit kunt u vooraf aan je treatment doorgeven

Threading - Epileren met touw

Epileren met touw kent vele voordelen. Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiënischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Kortom; volgens ons de perfecte methode om je wenkbrauwen in shape te krijgen en ongewenste haartjes van je bovenlip, wangen of kin te verwijderen.

Henna Brows

Wekenlang genieten van mooi gestylde wenkbrauwen? Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. ​

Brow Lamination

Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de Browlamination blijft tot 8 weken zichtbaar. Dit is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (tweezen en threading) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Lash Lifthing

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.

Tanden bleken

De Tandenbleeklamp van Sweet Smile is een zeer krachtige, staande bleeklamp. Dit is de allernieuwste technologie op het gebied van tanden bleken. De bleeklamp beschikt over een intelligente microprocessor die er automatisch voor zorgt dat de bleekkracht aangepast wordt aan de bleektemperatuur. Zo krijg je een optimaal bleekresultaat. Sneller, krachtiger en effectiever tanden bleken met de Sweet Smile met 30% meer resultaat!!

Veelgestelde vragen:

Wij werken uitsluitend met 100% veilige non-peroxide bleekmiddel. Dit middel bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je gebit. Daarnaast zijn al onze medewerkers ervaren en deskundig. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat je tanden en tandvlees niet aangetast zullen worden.

Omdat wij 100% met biologische en non-peroxide stoffen werken is het mogelijk om in de begin fase van je zwangerschap te bleken, tot 6 maanden. Geef altijd vooraf door aan je specialist als je (mogelijk) zwanger bent.

Ook bleken met gaatjes of vulling is het mogelijk om je tanden te bleken.

De behandelingen zijn 100% Veilig & Pijnloos. Wij werken met 100% non-peroxide en biologische stoffen

Ben jij een roker? Dan raden wij aan om na elke sigaret je tanden te spoelen met water om verkleuring tegen te gaan

Aan het einde van de behandeling zal een medewerker weer de tint van je tanden opmeten. Op deze manier kunnen wij namelijk bepalen hoeveel tinten lichter je tanden daadwerkelijk zijn geworden.

Zonnebank

Kom zonnen onder de geweldige zonnebanken van Ergoline! Maak online snel je afspraak!

De Ergoline 1600

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur.

Unieke beleving

De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken.

Kwaliteit boven alles

Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Bij Sweet Laserclinic adviseren wij u ook graag welk type zonnebank het beste bij u past en welke zonnecosmetica u het beste kunt aanbrengen.