Diverse behandelingen

Bij Sweet Laserclinic kun je voor een heel scala aan behandelingen terecht op één adres. Of je nu een hele dag door wil brengen met diverse behandelingen of alleen je wimpers wil laten liften, je bent van harte welkom!

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan je zou willen, kunt je deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst, want je hoeft geen irriterende mascara meer te gebruiken.  Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 15 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Bij wimpers verven kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf. Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

In combinatie met huid- of gezichts-behandeling

Je kunt het kleuren van de wimpers & wenkbrauwen combineren met bv epileren of een facial. Dit kunt u vooraf aan je treatment doorgeven

Threading - Epileren met touw

Epileren met touw kent vele voordelen. Door de behandeling worden de haartjes dunner en zijn ze minder stug. Het is bovendien hygiënischer. Je raakt de wenkbrauwen niet aan met je handen, omdat de haartjes met een touwtje worden bewerkt. Kortom; volgens ons de perfecte methode om je wenkbrauwen in shape te krijgen en ongewenste haartjes van je bovenlip, wangen of kin te verwijderen.

Henna Brows

Wekenlang genieten van mooi gestylde wenkbrauwen? Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. ​

Brow Lamination

Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de Browlamination blijft tot 8 weken zichtbaar. Dit is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (tweezen en threading) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Lash Lifthing

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.