KERATINE BEHANDELING BIJ SWEET LASERCLINIC DELFT

Op zoek naar de ideale haarlook en kleur? Dan bij je bij Sweet Laserclinic aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor diverese manier om je haren te kleuren: (baby) highlights, summer blond, face framing, Keratine, Root Color en balayage.

Keratine behandeling bij Sweet laserclinic Delft

Wil jij je haar een boost geven en het er een stuk verzorgder uit laten zien? Kom dan langs voor een keratine behandeling. Keratine is al aanwezig in je haar, maar met deze extra toevoeging beschermen en versterken we je jouw haar nog meer. Het aanbrengen van de keratine gaat met veel precisie en we zorgen dat ieder haartje wordt behandeld met het Keratine serum.

Met behulp van de hitte van een stijltang kan de keratine goed intrekken. Zo worden de beschadigde plekken in het haar volledig opgevuld met keratine en worden alle beschadigde plekken bereikt.

Ja haar gaat weer glanzen en wordt pluisvrij. Zo kan jij je haar makkelijker stylen en kun je een verzorgde look creëren. 

Er is keuze uit verschillende behandelingen met Keratin Plus voor het mooiste resultaat; mooi gedefinieerde krullen, stijl haar of volume vermindering.  De Keratine Pluslijn bestaat uit: Keratin Gold, Keratin Infinity, Keratin Adamantium. Deze drie salon treatments bieden voor ieder een gepersonaliseerde behandeling aan.

Keratine Plus behandelingen bij Sweet Laserclinic in Delft

Kies verschillende behandelingen met Keratin Plus voor het mooiste resultaat; mooi gedefinieerde krullen, stijl haar of volume vermindering.  De Keratine Pluslijn bestaat uit: Keratin Gold, Keratin Infinity, Keratin Adamantium. Deze drie salon treatments bieden voor ieder een gepersonaliseerde behandeling aan.

Keratin Plus Gold

Keratin Gold is de treatment voor krullend haar. Deze behandeling maakt het haar glad, stijl, gemakkelijk door te kammen en beschermt het haar tegen vocht en weersinvloeden. Geschikt voor de klant die stijl haar wil voor minimaal 10 maanden.

Keratin Plus Infinity

Keratin Infinity is geschikt voor alle haartypen ook voor gekleurd haar. De gepatenteerde Oxilamine technologie herstelt de haarstructuur en maakt het haar zacht, stijl en glanzend. De spray is gemakkelijk in gebruik en kan ook worden gebruikt voor de behandeling op specifieke delen van het haar. Het gebruik van de stijltang zorgt ervoor dat de keratine voorzichtig in het haar wordt geperst voor een perfect glad resultaat. Een houdbaarheid van minimaal 5 maanden

Keratin Plus Adamantium

Keratin Adamantium treatment is geschikt om de haarstructuur rustiger te maken en volume te reduceren. Afhankelijk van de inwerktijd en de warmte van de stijltang kan zowel een natuurlijk glad effect worden bereikt als krullen te behouden en alleen de pluizige structuur te verminderen. Het resultaat is gegarandeerd voor gemiddeld 2 maanden. Bij herhaling van de behandeling bouwt de keratine op in het haar en wordt het resultaat steeds langer houdbaar.