Haar knippen sweet laserclinic delft

Toe aan een nieuwe look of gewoon een onderhoudsbeurt? Je kunt bij ons terecht voor alle kappersbehandelingen, van knippen, kleuren, highlights een mooie bayalage tot alleen föhnen en styling. 

HAREN KNIPPEN BIJ KAPSALON SWEET LASERCLINIC DELFT

Sweet Laser Clinic gaat verder dan alleen het knippen en stylen van je haar. Wij streven naar het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer, zodat jij je volledig op je gemak voelt. Onze kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van zowel dames als heren.

Nieuwe look of model bijwerken
Een nieuwe coupe precies zoals je voor ogen had! Wij luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten. Ben je al tevreden met je huidige kapsel, maar wil je net even een beter model creëren? Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Iedereen kan terecht voor en knip of style beurt bij Sweet Laserclinic, of je nu een volle bos haar hebt, of het met wat minder moet doen. Wij zorgen ervoor dat jij het kapsel krijgt waar je van droomt. Voor ons staat een goede service voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je met een goed gevoel en het perfecte kapsel, dat bij jou past, de deur uit loopt.

 

Gerelateerde kappersbehandelingen bij kapsalon sweet laserclinic

Haar verven

Haar verven

Balayage, Baby High Lights, Summer Blond, Keratine, Highlights, Face Frame, Root Color
Lees meer

Haarvitamines

Haarvitamines

Ontdek de kracht van Olaplex om jouw haar naar de beste versie te tillen.
lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Hairextensions

Hairextensions

Human Hair Weft Extensions
lees meer

Reviews