KAPSALON & FöHNBAR

Of je een etentje, presentatie, event, première, date, of gewoon behoefte aan een goede coupe hebt, als je haar maar goed zit! Je kunt bij ons terecht voor alle kappers afspraken, van knippen, kleuren, highlights een mooie bayalage tot alleen föhnen en styling. Ook detox, keratine en vitamine behandelingen van de meest exclusieve merken voor je haar zijn bij ons beschikbaar.

kappers - behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor alle kappers afspraken, van knippen, kleuren, een mooie bayalage tot alleen föhnen en styling. Ook detox en keratine vitamine behandelingen van de meest exclusieve merken voor je haar zijn bij ons beschikbaar.

Heb je een speciale gelegenheid of gewoon zin om jezelf te verwennen? En wist je dat je met onze spaarkaart bij 5 keer föhnen 1 keer föhnen gratis krijgt?

Onze huidige lifestyle versnelt het verouderingsproces van het haar. Haar verdient dezelfde verzorging als de huid om het verouderingsproces te stoppen. Pure ingrediënten en een diep herstellende werking is het antwoord.

De kappers­behandelingen bij sweet laserclinic delft

Haar knippen

Haar knippen

Dames & Heren
lees meer

Haar kleuren

Haar verven

Balayage, Baby High Lights, Summer Blond, Keratine, Highlights, Face Frame, Root Color
Lees meer

Hair XL

Hair XL

Stopt haaruitval en zorgt voor meer volume
Lees meer

Haarvitamines

Haarvitamines

Ontdek de kracht van Olaplex om jouw haar naar de beste versie te tillen.
lees meer

Hairextensions

Hairextensions

Human Hair Weft Extensions
lees meer

Keratine behandeling

Keratine behandeling

Herstelt beschadigd en droog haar
lees meer

Exclusieve behandelingen

Kies verschillende behandelingen met Keratin Plus voor het mooiste resultaat; mooi gedefinieerde krullen, stijl haar of volume vermindering.  De Keratine Pluslijn bestaat uit: Keratin Gold, Keratin Infinity, Keratin Adamantium. Deze drie salon treatments bieden voor ieder een gepersonaliseerde behandeling aan.

Keratin Plus Gold

Keratin Gold is de treatment voor krullend haar. Deze behandeling maakt het haar glad, stijl, gemakkelijk door te kammen en beschermt het haar tegen vocht en weersinvloeden. Geschikt voor de klant die stijl haar wil voor minimaal 10 maanden.

Keratin Plus Infinity

Keratin Infinity is geschikt voor alle haartypen ook voor gekleurd haar. De gepatenteerde Oxilamine technologie herstelt de haarstructuur en maakt het haar zacht, stijl en glanzend. De spray is gemakkelijk in gebruik en kan ook worden gebruikt voor de behandeling op specifieke delen van het haar. Het gebruik van de stijltang zorgt ervoor dat de keratine voorzichtig in het haar wordt geperst voor een perfect glad resultaat. Een houdbaarheid van minimaal 5 maanden

Keratin Plus Adamantium

Keratin Adamantium treatment is geschikt om de haarstructuur rustiger te maken en volume te reduceren. Afhankelijk van de inwerktijd en de warmte van de stijltang kan zowel een natuurlijk glad effect worden bereikt als krullen te behouden en alleen de pluizige structuur te verminderen. Het resultaat is gegarandeerd voor gemiddeld 2 maanden. Bij herhaling van de behandeling bouwt de keratine op in het haar en wordt het resultaat steeds langer houdbaar.

Haar verjonging

THERMO REPAIR TOP UP is een “verjongingssensatie” voor het haar. Deze behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren, herstelt de schubbenlaag en beschermt het haar.

Het hoofdbestanddeel van THERMO REPAIR TOP UP is olie van de Meadowfoam plant. De olie is afkomstig uit de zaden van de bloem van deze plant; de Limnanthes alba. Deze olie is zeer rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgdragen voor een hydraterende en herstellende werking. Het molecuul uit deze vetzuren vertoont grote overeenkomsten met moleculen die zich van nature in het haar bevinden.

THERMO REPAIR TOP UP herstelt beschadigd haar en beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress dankzij Ceramide 3. Ceramide 3 zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. Je kunt ze vergelijken met bakstenen en cement, waarbij de haarschubben de bakstenen zijn en ceramiden het cement. Op deze manier houden ceramiden de haarschubben bij elkaar en voorkomen terugloop van de haarkleur en dof futloos haar. Ceramide 3 is in staat een beschermende laag op te bouwen waar de haarschubben weg of beschadigd zijn. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald des te beter de opbouw van Ceramide 3 en hoe beter de opbouw en het herstel van de haarschubben. Afhankelijk van hoe vaak de klant het haar wast, is het advies deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Deze behandeling behoudt de natuurlijke haarstructuur en is te combineren met een keratine behandeling.

Reviews

Olaplex

The original bond builder.

Onze gepatenteerde OLAPLEX Bond Building technologie werkt op moleculair niveau om beschadigde en verbroken bindingen te herstellen.
Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

 

Wenkbrauwen

Om een picture perfect te maken, kun je ook je wenkbrauwen laten epileren in een perfecte vorm! Dit gebeurd met een touwtje om een strakke lijn te creëren. Wij vinden het belangrijk om je wensen te kunnen vervullen. En je stralend de deur uit te laten gaan.

Ook kan je bij ons terecht voor lashlifting, browlifting en henna brows

Gerelateerde behandelingen

Manicure & pedicure behandelingen

Manicure & pedicure behandelingen

Nette handen en voeten zijn enorm belangrijk voor een verzorgd uiterlijk. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen.
lees meer

Diverse & beauty behandelingen

Diverse & beauty behandelingen

Wimpers, wenkbrauwen of tandenbleken, je bent bij ons in goede, professionele handen.
Lees meer