Microneedling

Microneedling behandelingen bij Sweet Laserclinic in Delft

Microneedling is een effectieve en huidverbeterende behandeling. Bij microneedling werken we met een speciaal soort pen die hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht laat komen. Hierdoor worden kleine openingen in de huid gemaakt. Dat zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd wordt, waardoor er collageen en elastine wordt aangemaakt.

Hierdoor wordt je huid steviger en voller en de huidteint egaler. Daarnaast werkt het goed om huidbeschadiging, zoals littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes te verhelpen en voorkomen. 

Wij werken alleen met de beste apparatuur en bieden behandelingen met zowel de SkinPen als de Dermapen4.

Microneedling met de Dermapen4

De Dermapen4 is de een heel geavanceerde microneedling pen. Door de krachtige motor en diverse snelheden met 16 naaldjes gaat de behandeling tot wel 104% sneller dan andere microneedling apparaten. 

Microneedling met de SkinPen

De SkinPen is een van de meest krachtige microneedling pennen. De SkinPen maakt per seconde 1600 microkanaaltjes in de huid en is toch zeer zacht in gebruik. 

Wanneer kun je microneedling inzetten?

Microneedling werkt in an sich al huidverbeterend, waardoor je het in principe altijd in kunt zetten. Maar ook wanneer je last hebt van onderstaande huidproblemen kan microneedling zeer effectief zijn:

 • (Acné) littekens
 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Striae / striemen
 • Vergrote poriën
 

GROOT SkinPen Nieuws:

Wij mogen 3 nieuwe goedgekeurde indicaties onthullen:

Naast het verbeteren van Acne littekens,  Fijne lijntjes en rimpels,  Melasma,  Hypopigmentatie en Vitiligo. Zon & ouderdomsvlekken is de SkinPen nu ook goedgekeurd om in te zetten op de behandeling van:

 • Chirurgische littekens
 • Grove Poriën
 • Striae

Waarom microneedling met de skinpen?

 • Een zeer onderscheidend kenmerk is dat de SkinPen FDA approved is. FDA staat voor Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid in de Verenigde staten dat de kwaliteit van voedsel en medicijnen in brede zin controleert. Na validatie van meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen, waarbij veiligheid voor de huid altijd centraal staat, is de mogelijkheid tot het overbrengen van bloed/ziektes (cross-contaminatie) geëlimineerd.
 • Een behandeling met de SkinPen kan het hele jaar door en is dus niet seizoensgebonden.
 • Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zelf zit is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Dit maakt de SkinPen uniek!

Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.