Laserontharing

Definitief ontharen bij elk huidtype

Wilt u niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor de laserontharing. Bij Sweet Laserclinic werken we met verschillende lasers om te ontharen, zoals de SHR Laser En de Diode Laser. Deze zorgen voor een pijnloze ontharing waarmee ongewenste haargroei tot het verleden behoort.

Laserontharing voor elk huidtype

De SHR Laser en de Diode laser is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort,
licht en donker. De innovatieve laserkop en verkoelende gel zorgen in combinatie met de wijze waarop wij de laser hanteren, voor een pijnloze behandeling.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zorgt u er zelf voor dat de huid 1 a 2 dagen van te voren gladgeschoren is. De specialiste brengt een verkoelende gel aan. Die bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig uw huid tijdens het ontharen. De specialiste zal dan de Laser met een strijkende beweging over uw huid verplaatsen waarbij de laser heel veel pulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt uw huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing. 

Gemiddeld zijn er 8 a 10 behandelingen nodig voor een definitief ontharing. Dit is een schatting dus het kan meer of minder zijn. Dit is per persoon verschillend en is dus ook per hormoon anders.

Actie Pakketten

Oksels, bikinigroot en hele benen voor €170,-

Oksels, bikinigroot, hele benen en hele armen voor €220,-

Compleet lichaam excl. gezicht €350,-

Compleet lichaam incl. gezicht €370,-

*Wanneer je 4 behandelingen in 1 keer betaald, krijg je de 5de behandeling gratis