Laserontharing voor elk huidtype

Wil je niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor laserontharing! Bij Sweet Laserclinic  in Delft werken we met verschillende lasers om te ontharen, zoals de SHR Laser en de Diode Laser. Deze zorgen voor een pijnloze ontharing waarmee ongewenste haargroei tot het verleden behoort. 

Stel je voor, je hoeft je nooit meer zorgen te maken over ongewenste haartjes, scheerbuitjes of een donkere waas. Wil jij dit ook? Maak dan snel je afspraak via onderstaande button!

SHR LASER & DIODE LASER

SHR Laser en de Diode laser is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker. De innovatieve laserkop en verkoelende gel zorgen in combinatie met de wijze waarop wij de laser hanteren, voor een pijnloze behandeling.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zorg je er zelf voor dat de huid 1 à 2 dagen van te voren gladgeschoren is. De specialiste brengt een verkoelende gel aan. Die bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig je huid tijdens het ontharen. De specialiste zal dan de Laser met een strijkende beweging over de huid verplaatsen waarbij de laser heel veel lichtpulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt je huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing. 

Laseren voor mannen

Of je nu last hebt van overbeharing of niet, of dat je steeds vaker moet ontharen, dat is geen leuke en prettige bezigheid. Laserontharing is niet alleen voor vrouwen. Bij Sweet Laserclinic hebben we ook ruimte voor heren! 

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Gemiddeld zijn er 8 a 10 behandelingen nodig voor een definitief ontharing. Dit is een schatting dus het kan meer of minder zijn. Dit is per persoon verschillend en is dus ook per hormoon anders. Tijdens de intake zullen we met je bespreken hoe veel afspraken jij ongeveer nodig zult hebben, zodat je een indicatie hebt.

Laser pakketten

Bekijk onze pakketten op de tarieven pagina.

*Wanneer je 4 behandelingen in 1 keer betaald, krijg je de 5de behandeling gratis!