Acnelan

Acnelan - behandeling bij Sweet Laserclinic in Delft

Een Acnelan behandeling werkt tegen alle factoren die acne en de gevolgen daarvan veroorzaken, zoals: hyperkeratose, een verhoogde talgproductie en inflammatie. Ook werkt het om hyperpigementatie en acnelittekens te verminderen. 

De actieve werkstoffen bestaan salicylzuur, amandelzuur skikimezuur en sodium lepargilaat. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies met de volgende producten:
het Mulitfactor Mask (antimicrobieel), de Pore Sealing Shield (vermindert ontstekingen en werkt rustgevend) en de Neutralizing Spray (werkt hydraterend en beschermt). 

Wat is Acnelan

De werkzame bestanddelen van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, wat een positieve invloed heeft op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Puistjes en ontstekingen zullen afnemen. Uw huid keert in betere conditie en u ziet er stralender uit.

Hoeveel acne behandelingen nodig?

De acnelan®-methode omvat een intensieve medische behandeling met een complete lijn met verzorgingsproducten voor thuis, waaronder: reinigend schuim voor dagelijks gebruik, een algemene crème met een multifocale werking voor dagelijks gebruik, een ontzwellend, zuiverend gezichtsmasker voor wekelijks gebruik en een crème.

Het protocol van de medische behandeling bestaat uit 3 sessies die, volgens de inzichten van de specialist en op basis van de gevoeligheid en het herstelvermogen van de behandelde huid, worden uitgevoerd met een interval van 15 tot 21 dagen tussen de sessies.

Informatie over de behandeling

Acne vulgaris is een veel voorkomende chronische ziekte veroorzaakt door androgene overmaat. Klinisch wordt het gekenmerkt door een polymorfe huidaandoening met verschillende soorten laesies, zoals comedonen, papels, puisten, knobbeltjes, littekens en hyperpigmentatie.

Tegelijkertijd kan acne sociale gevolgen hebben, waardoor de mate van emotionele spanning toeneemt en bijgevolg de kwaliteit van leven van mensen die door deze aandoening worden getroffen, verslechtert.

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

Als je voor het eerst bij ons komt, hebben we altijd een intakegesprek. Tijdens de intake bekijken we jouw huidconditie aan de hand van een huidscan. Zo krijg jij een persoonlijk behandelplan met advies voor behandelingen en producten.