Sweet Facials

Huidtherapeutische facials in delft

Facial intake

Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken of advies wil welke van onze behandelingen het meest geschikt is voor jou, kan jet ervoor kiezen om een intake gezicht behandeling te nemen. De specialist scant jouw gezicht met de Observ520x zodat wij tot aan de diepere huidlagen kunnen analyseren en zo het beste advies voor jouw huid kunnen geven.

1. Sweet Facial basic treatment

Tijdens de basic treatment wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 45 minuten. De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen. Resultaten:

2. Sweet Deep cleansing treatment

Een Deep Cleansing is een diep reinigende behandeling, waarbij we onzuiverheden verwijderen door middel van een steriele naald, zodat we geen littekens maken. We gebruiken geen zuren of andere peelings, waardoor deze behandeling voor elk huidtype geschikt is. Resultaat: een zeer goed gereinigde huid!

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes.

3.Obagi Vitamin C Glow Facial in Delft

De Obagi Vitamin C Glow Facial laat je huid weer stralen! De vitamine C boost voor jouw huid! Door de hoge concentraties vitamine C krijgt je huid een prachtige egale teint met een prachtige Glow! 

Onze nieuwste technologie! De age element®️ heeft vier boosters die met elkaar kunnen worden gecombineerd naar de behoeften van elke huid. Deze combinatie zorgt voor een onmiddellijk en optimaal resultaat.

De producten bevatten epigenetische actieve stoffen die huidveroudering vanaf het begin tegen zullen gaan. Je zult al na enkele sessies resultaten zien!

Één van onze meest populaire behandelingen! Bij dermaplaning worden je donsharen en dode huidcellen verwijderd van je gezicht met een speciale scalpel, een scherp mesje.
 
Tijdens de behandelingen schrapen we alle dode huidcellen en donsharen weg, waardoor je een zachte en gladde huid krijgt met een heldere teint.

Wil je een persoonlijk consult met een huidscan?

Boek dan eenvoudig een consult en wij verwelkomen je graag in onze kliniek.