Facials

Facial intake

Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken of advies wil welke van onze behandelingen het meest geschikt is voor jou, kan jet ervoor kiezen om een intake gezicht behandeling te nemen. De specialist scant jouw gezicht met de Observ520x zodat wij tot aan de diepere huidlagen kunnen analyseren en zo het beste advies voor jouw huid kunnen geven.

1. Sweet facial

Tijdens de basic treatment wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 45 minuten. De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen. Resultaten:

2. Sweet Deep cleansing treatment

Een Deep Cleansing is een diep reinigende behandeling, waarbij we onzuiverheden verwijderen door middel van een steriele naald, zodat we geen littekens maken. We gebruiken geen zuren of andere peelings, waardoor deze behandeling voor elk huidtype geschikt is. Resultaat: een zeer goed gereinigde huid!

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes.

3. Pregnancy facial

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Waar de ene vrouw een stralende huid krijgt, kan de ander bepaalde huidproblemen ervaren. Door de hormonale schommelingen kan de huid droog of juist vet worden. Ook ervaren sommige vrouwen pigmentatie, kringen of warmte-uitslag. Met de Pregnancy Facial helpen we jou om je huid te laten stralen tijdens je zwangerschap. Zo kun jij je volledig focussen op hetgene dat er toe doet: jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje.

 

4. Teenager facial

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid net als jij in de puberteit. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms al mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste. De Tiener behandeling bestaat uit:

4. Bridal Facial


Als er een dag is waar je een prachtige, zachte en stralende huid wilt, is het je bruiloft! Bij Sweet Laserclinic houden we van het voorbereiden van mannen en vrouwen op hun speciale dag. We begrijpen dat de maanden voorafgaand de bruiloft stressvol kunnen zijn. Dit kan een impact op je huid hebben, helemaal als je al een acne-gevoelige huid hebt. Acne, rosacea, donkere kringen en onzuiverheden kunnen vaak opkomen wanneer we het druk en stressvol hebben en/of te weinig slapen.