Bindweefselmassage

Bindweefselmassage in Delft

Een work-out voor je gezicht! Een bindweefselmassage is een stevige gezichtsmassage, die zich richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht werkt daardoor huidverbeterend en is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen. Als je van een optimaal resultaat wil genieten is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.

Is een bindweefselmassage goed voor je huid?

Een bindweefselmassage is zeker goed voor je huid, met name voor de diepere huidlagen. Doordat we werken op deze diepere lagen, raken zij beter doorbloed. Het is een soort work-out voor je gezicht en werkt huidverjongend.
 
 

Wat is het resultaat van een bindweefselmassage?

Na een bindweefselmassage merk je direct verschil. Je huid voelt soepeler aan door de verbeterde bloedsomloop. Door de aanmaak van collageen zal je huid ook zichtbaar minder rimpeltjes hebben en er gladder en strakker uit gaan zien.
 
De mooiste resultaten bereik je door een kuur van behandelingen te doen. Vergelijk het met de sportschool; hoe vaker je gaat, hoe beter de resultaten!

Hoe voelt een bindweefselmassage?

Een bindweefsel massage is een stevige massage en voelt anders dan een ontspanningsmassage. We willen immers de huid goed aan het werk zetten! Een bindweefselmassage voor het gezicht wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Wanneer kan je beter geen bindweefselmassage ondergaan?

In sommige gevallen kan je beter geen bindweefselmassage ondergaan, of deze uitstellen. Laat het ons weten als het onderstaande van toepassing is op jou, zodat we je goed kunnen adviseren:
  • Hartklachten.
  • Bloedziekte/hemofilie en/of bloeddrukproblemen.
  • Gebruik van corticosteroïden/prednison.
  • Zwangerschap.
  • Het gebruik van bloedverdunners.