Dermaplaning

Dermaplaning in Delft

Één van onze nieuwste en meest populaire behandelingen! Bij dermaplaning worden je donsharen en dode huidcellen verwijderd van je gezicht met een speciale scalpel, een scherp mesje.
 
Tijdens de behandelingen schrapen we alle dode huidcellen en donsharen weg, waardoor je een zachte en gladde huid krijgt met een heldere teint.

Is dermaplaning goed voor je huid?

Bij een dermplane behandeling wordt het bovenste laagje van je huid geschraapt, waarbij ook de donshaartjes mee worden genomen. Je huid wordt als het ware grondig gereinigd doordat al het vuil en oude huidcellen worden verwijderd.
 
 

Wat is het resultaat van een dermaplane behandeling?

Na een dermplane behandeling zie je direct resultaat. Je huid is glad en heeft een mooie glans, voelt enorm zacht aan en oneffenheden zijn verminderd. 
 
Een bijkomend voordeel is dat je huid direct naderhand beter stoffen uit huidverbeterende producten op kan nemen. Je kunt een dermplane behandeling dan ook prachtig inzetten in combinatie met een andere behandeling. 

Dermaplaning tegen donshaartjes

Doordat we met een dermaplaning met een speciale scalpel over je huid schrapen, verwijderen we direct alle donshaartjes. Je hoeft niet bang te zijn dat deze harder of dikker terug groeien. Dit is niet mogelijk, de haarfollikel veranderd niet. Wanneer het haar terug groeit kan het tijdelijk anders aanvoelen.

Hoe lang blijft het resultaat van een dermaplane behandeling zichtbaar?

Wij raden aan om eens per maand een dermplaning behandeling te ondergaan. In de tussentijd zullen er weer nieuwe donshaartjes groeien en zal er een nieuw laagje huidcellen ontstaan. Je kunt dus ongeveer een maand genieten van je dermaplane resultaat. 

Voor en na een dermaplane behandeling

Ga twee weken voor en twee weken na een dermplane behandeling niet in de volle zon. Ga je toch de zon in? Bescherm jezelf dan met een hoedje/petje en draag een SPF 50. Wij zullen je adviseren welke producten je thuis kunt gebruiken om zo lang mogelijk van de resultaten te genieten.