Manicure & pedicure

Bij Sweet Laserclinic helpen we je graag aan goed verzorgde handen en voeten én dus ook met je nagels. We hebben verschillende mogelijkheden om jou te garanderen van prachtige gel of biabnagels en en dankzij onze Footlogix behandelingen zijn jouw voeten straks prachtig glad.

Manicure

Of je nu van korte, lange, ovale of rechte nagels houdt, er is een reden waarom manicures tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen voor vrouwen zijn. Een professionele manicure specialiste verzorgt je handen en nagels tot in de perfectie.
Wil jij ook een trendy kleur op je nagels? Met honderden kleuren om uit te kiezen, geeft het de perfecte finishing touch aan elke outfit.

Biab

Biab

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet biab – builder in a bottle.

Wat doet BIAB?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Wat is biab?

Biab (builder in a botlle) van het merk the gel bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met biab kunnen we een kleine verlenging maken, alsjet dat graag wil. 

Je kunt biab als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. Biab is er in verschillende nude tinten en het merk dat wij gebruiken is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Voor wie is biab geschikt?

 Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt biab uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.

Hoe lang blijft biab zitten?

Drie tot vier weken. Je kunt biab altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is terug gegroeid.

Pedicure

Bij Sweet Laserclinic kun je ook terecht voor pedicure behandelingen. Een pedicure behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling voor je voeten.

Het omvat de volgende stappen:

  • Voetenbad: Je voeten worden geweekt in warm water om de huid te verzachten en de nagels gemakkelijk te kunnen knippen en vijlen.
  • Nagelverzorging: De pedicure zal je teennagels knippen en in de gewenste vorm vijlen. Ook kunnen eventuele nagelriemproblemen worden aangepakt.
  • Verwijderen van eelt en dode huid: Harde huid en eelt worden verwijderd met behulp van speciale gereedschappen. dit zorgt voor gladdere voeten.
  • Scrubben en peelen: een scrub of peeling wort gebruikt om de huid te exfoliercen en dode huidcellen te verwijderen.
  • Hydratatie: Een vochtinbrengende creme of lotion wordt aangebracht om de huid gehydrateerd te houden.
  • Gellak ( optioneel) Als je wilt, kun je ook je teennagels laten lakken net de kleur naar keuze.
 
Pedicurebehandelingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de esthetiek van je voeten, maar ze dragen ook bij aan de algehele gezondheid en welzijn van je voeten. Het kan helpen bij het voorkomen van problemen zoals ingegroeide teennagels en eelt. 

Reviews

Manicure behandelingen

Wij houden van perfecte nagels! Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar het nagelgebied en krijg je een uitgebreide manicure. De nagels krijgen de gewenste vorm en lengte. Het overige nagelriem, eelt en velletjes worden verwijderd. Wanneer er gekozen wordt voor Gellak is er een ruim aanbod aan kleuren.De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend paraffine bad en een ontspannende handmassage.

Extra tijd is in teboeken bij klanten die meer tijd nodig hebben voor het verwijderen van bijv. nagelriem

*Bij de manicure word er eventuele gellak verwijderd. ( geen acryl of gelnagels )

Een snelle gellak is misschien wel alles wat je nagels nodig hebben.
Als je weinig tijd hebt, maar toch een langdurigere afwerking wilt, is een gellak-applicatie de behandeling voor jou. Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt.

Beperkingen

Zonder Manicure

Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen of te ‘chippen’. Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Gellak is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

Het kan zijn dat je natuurlijke nagel zodanig beschadigd is dat deze gerepareerd moet worden. Afhankelijk van de beschadiging aan de nagel worden er verschillende technieken toegepast de nagel te herstellen. Zo kunnen afgebroken of gescheurde nagels worden hersteld en begeleid naar hun originele natuurlijke staat.

Pedicure behandelingen

Deze behandeling bestaat uit:

– Voetenbad
– Het knippen en vijlen van de nagels
– Het verzorgen van de nagelriemen
– Eelt verwijderen door middel van wegsnijden of freesapparaat
– Eventueel behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven

Deze behandeling bestaat uit:

– Het knippen en vijlen van de nagels
– Het verzorgen van de nagelriemen
– Eelt verwijderen met apparaat of door middel van wegsnijden
– Eventueel behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels en kloven
– Voetmassage
– Scrub

Als je een pedicure wilt die er prachtig uitziet en lang meegaat, dan is de Gellak pedicure iets voor jou.
Deze behandeling duurt langer dan een klassieke pedicure, maar aangezien een Gellak-pedicure tot 6 a 8 weken aanhoudt, is dat het wachten meer dan waard.

*Bij de pedicure behandeling met gellak zit eventuele oude gellak verwijderen erbij inbegrepen. 

Een snelle gellak is misschien wel alles wat je nagels nodig hebben.
Als je weinig tijd hebt, maar toch een langdurigere afwerking wilt, is een gellak-applicatie de behandeling voor jou. Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt.

Goed om te weten

Deze behandeling is exclusief pedicure..

Alleen vijlen en nagelriem verwijderen  zit er in deze behandeling.

Mini pedicure met French

Een pedicure is perfect om je voeten eens lekker te verwennen. Laat de pedicure je voeten verzorgen tot ze weer zacht aanvoelen en je teennagels er verzorgd uitzien. Verwacht te vertrekken met een gladde huid, gezonde verzorgde teennagels en een vleugje kleur met je favoriete nagellak als finishing touch.
Het kan zijn dat je natuurlijke nagel zodanig beschadigd is dat deze gerepareerd moet worden. Afhankelijk van de beschadiging aan de nagel worden er verschillende technieken toegepast de nagel te herstellen. Zo kunnen afgebroken of gescheurde nagels worden hersteld en begeleid naar hun originele natuurlijke staat.

Merken

Laat je nagels stralen met The GelBottle

Hoe irritant is het niet, als een gellak kleur uitloopt en niet zo goed dekt? Gelukkig is hoge pigmentatie én juiste consistentie bij gellaken van The GelBottle (TGB) één van de prioriteiten. * Vegan and Cruelty Free: wordt niet op dieren getest  (Leaping Bunny label). Het kan gebruikt worden om je nagels op te bouwen, te verlengen en te versterken. Gel nagels versterken de natuurlijk nagels, waardoor ze perfect zijn voor vrouwen met korte, broze en zwakke nagels.

Zachte en gladde voeten met Footlogix

Footlogix is hét topmerk voor doeltreffende voetverzorging. Deze revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om allerlei voetproblemen effectief te behandelen. Een droge huid, kloven, overtollig eelt, voetschimmel, zweetvoeten of kalknagels? Met het complete gamma aan eeltverzachters, voetencrèmes tot voetvijlen heeft footlogix altijd de perfecte oplossing met verbluffende resultaten! Footlogix wordt is ontwikkeld voor zowel professioneel als thuisgebruik en wordt aanbevolen door verschillende artsen, huid- en voettherapeuten in zowel europa als noord-amerika.