Microdermabrasie

Microdermabrasie in Delft

Heb jij een doffe huid, fijne lijntjes of last van oneffenheden? Dan kan microdermabrasie wel eens een goede optie voor jou zijn. 
 
Microdermabrasie is een intensieve peeling die zorgt voor een gladdere en egalere huid. Met behulp van een apparaatje dat microkristallen op de huid blaast en meteen weer opzuigt wordt de huid niet alleen grondig gereinigd en ontdaan van dode huidcellen, maar worden ook de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd. Het gevolg? Een stralende huid!

Voor wie is microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en een effectieve behandeling voor onder meer:

Je huid is niet geschikt voor een microdermabrasie behandeling in geval van veelvuldige moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen in de huid, koortslip of zonverbranding. Je krijgt hierover advies op maat tijdens een vrijblijvend consult. Ook kun je een intake met huidscan boeken om je professioneel te laten adviseren of dit de juiste behandeling is voor jouw huidwensen.

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, een microdermabrasie behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. 

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Gebruik een petje/hoedje en SPF 50 als je toch in de zon gaat.
 
De eerste week na de behandeling kun je ook beter contact met chloor vermijden. 

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om eens in de drie tot zes maanden een microdermabrasie behandeling te ondergaan.