Sweet Laserclinic; dé beautysalon waar je alle denkbare beautybehandelingen kunt boeken!

In Hollywood en Dubai zijn beautysalons die een totaalconcept aanbieden als het aankomt op beautybehandelingen de normaalste zaak van de wereld. En dat is niet voor niets! Laten we eerlijk zijn; het is toch ook ideaal als je voor al je behandelingen terecht kunt bij één salon? Met die gedachte in haar achterhoofd is Menekse Sweet Laserclinic in 2017 gestart. In het begin werden er bij Sweet Laserclinic vooral laserbehandelingen en wat verschillende beautybehandelingen gedaan. Het ging zo goed dat Menekse in maart 2021 is verhuisd naar een groot pand (met 3 verdiepingen!) waar ze al haar dromen waar kan maken! Vanaf dat moment kun je bij Sweet Laserclinic terecht voor een groot aanbod aan huidverbeterende gezichtsbehandelingen, verschillende soorten lichaamsbehandelingen, trendy kappersbehandelingen, mani & pedicure, wimperextensions en wimperlift behandelingen, een zomerse teint krijgen onder de zonnebank en zelfs aan tanden bleken is gedacht! Zoals onze naam al doet vermoeden kun je bij Sweet Laserclinic natuurlijk ook terecht voor de beste laser ontharingsbehandelingen voor alle huidtypen, huidskleuren en haarsoorten! En last but not least: in de salon kun je ook de Sweet Bar vinden! Hier kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje. Je kunt bij de Sweet Bar terecht vóór of na een behandeling maar ook tussen verschillende behandelingen door. De Sweet Bar is ook geopend voor mensen die geen behandeling hebben geboekt.

Gezichtsbehandelingen

Sweet Laserclinic is dé salon in Delft voor effectieve huidverbeterende behandelingen. Iedereen die bij ons binnenkomt start met een uitgebreide intake en krijgt vervolgens een customized behandelplan. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Wij werken met de OBSERV 520X om dieper in de huid te kunnen kijken. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen en skincare producten voor thuis. We werken met de meest krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om zo de mooiste resultaten te behalen. We hebben effectieve behandelingen voor elk huidtype en elke huidconditie waarmee we (bijna) alle huidproblemen kunnen oplossen. Denk hierbij onder andere aan verschillende Peelings, Anti-aging en Acne behandelingen, Microdermabrasie, Microneedling, HydraFacial en Plasmalift. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een normale verzorgende facial waarbij je heerlijk kunt relaxen als je al gewoon een goede huid hebt! 

Lichaamsbehandelingen

LPG endermologie, Madero therapie, Cryolipolyse, en (hotstone) massage… you name it, we’ve got it! Of je nu op zoek bent naar heerlijke ontspannende massages of behandelingen waarmee je jouw lichaamshuid of lichaamscontouren wilt aanpakken en verbeteren, wij hebben aan alles gedacht! De behandelingen die wij in de salon doen zijn zeer bewust gekozen. Zo zijn we één van de eerste salons in Nederland die Madero therapie aanbiedt. We lopen graag voorop en kijken naar wat er al heel populair is in andere landen en halen dat naar Sweet Laserclinic. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat de behandelingen doen wat ze beloven en dat onze klanten in een korte tijd zichtbaar mooi en langdurig resultaat ervaren.

Laserontharing

Nooit meer scheren, waxen of epileren? Met onze laserbehandelingen ben je daar na een aantal behandelingen voorgoed vanaf! Er is ontzettend veel aanbod op de markt als het gaat om laserbehandelingen. Wij vinden het belangrijk dat onze ontharingsbehandelingen veilig en pijnloos zijn en een mooi blijvend resultaat hebben. Wij hebben daarom gekozen om met twee verschillende lasers te werken: de SHR Laser en de Diode laser. Met deze twee lasers kunnen wij alle huidtypen, zowel de lichte huid als de donkere huid behandelen. Ook elke haarsoort kunnen we hiermee laseren. We werken met een verkoelende gel waardoor de behandelingen aangenaam zijn en je geen pijn hoeft te ervaren tijdens het laseren. Het fijne aan onze laserbehandelingen is dat er geen hersteltijd is. Ook kun je de dag na de behandeling gewoon in de zon.

Kapper

Op zoek naar het perfecte kapsel? Dan moet je bij ons zijn! Onze trendy kapsels zorgen ervoor dat je overal opvalt door je mooie haren. Wat we precies doen? Knippen, verven, föhnen, extensions maar ook voedende Detox en Keratine behandelingen!

Overige behandelingen

Alle bovenstaande behandelingen zorgen ervoor dat jij straalt en goed in je vel zit! Maar de finishing touch zorgt voor net die extra glow! Denk aan mooie handen en voeten door onze mani & pedicure, opvallende wimpers waardoor je er extra vrouwelijk uitziet, een mooie zomerse bruine gloed op jouw huid en stralend witte tanden! Niemand die nog om jou heen kan na een beautydag bij Sweet Laserclinic! 

Afspraak maken voor behandelingen? Het volledige aanbod van onze behandelingen vind je via onze afspraken module. Klik hier om jouw favoriete behandeling(en) in te plannen! Wij voorzien je ook graag van de lekkerste hapjes en drankjes van de Sweet Bar tijdens jouw bezoek!