Zichtbare huidverbetering door middel van onze innovatieve gezichtsbehandelingen!

In onze provincie zijn talloze salons met allerlei gezichtsbehandelingen te vinden. Allemaal claimen ze jouw huid mooier te maken. Voor welke salon en welke behandeling kun je nu het beste kiezen? Bij Sweet Laserclinic ben je aan het juiste adres omdat wij het anders aanpakken dan andere salons! Wat ons uniek maakt? Wij doen voor iedere behandeling altijd een huidanalyse met de OBSERV 520X (t.o.v. andere salon die dat niet voor iedere behandeling doen). Onze specialisten zijn goed getraind, wij werken met verschillende merken zodat er altijd een goede match is met jouw huid én we maken gebruik van apparatuur. We hebben niet voor 1 of 2 apparaten gekozen maar bieden juist een breed aanbod aan omdat iedere huid anders is en wij geloven dat niet iedereen baat heeft bij dezelfde behandelingen.

Fantastische facials

Uiteraard kan iedereen met een huidprobleem bij ons terecht. Maar ook al heb je een goede huid, dan nog is het goed (en hartstikke fijn) om jouw huid goed te verzorgen en te onderhouden. Wij werken met verschillende merken voor onze facials en kiezen aan de hand van de intake welke producten we gebruiken tijdens de behandeling. Uiteraard customizen we de behandeling volledig zodat jij met een goed gevoel én een prachtige huid de deur uit stapt bij ons!

Power peelings

Heb je last van huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken, littekens, huidveroudering of rosacea? Dan kan een peeling een uitkomst bieden voor jou. Door het grote aanbod aan krachtige peelings dat wij hebben, is er altijd een peeling die aansluit bij jouw huidtype, huidconditie én huidprobleem. We bieden losse peelings aan waarbij je na één behandeling al zichtbaar resultaat ziet, maar het beste en mooiste effect zie je over het algemeen na een peeling kuur.

Effectieve microneedling behandelingen

Voor Microneedling behandelingen werken we met de Dermapen 4™. Onze microneedling behandelingen zijn onder andere in te zetten bij rimpels, acne, acne-littekens, pigmentvlekken, rosacea en een verslapte huid. Met de Dermapen 4™ maken we minuscule kanaaltjes in de huid waardoor voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ons lichaam reageert door zijn eigen natuurlijke herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine. Het is mooie huidverjongende behandeling die toe te passen is op het gezicht en lichaam.

Huidverjonging door Plasma lift 

Met een Plasma lift behandeling, ook wel coagulatie genoemd, is het mogelijk om goedaardige huidafwijkingen aan te pakken. Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende huidonregelmatigheden, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen. Coagulatie is een uiterst geschikte behandeling voor het verwijderen van deze huidonregelmatigheden. Daarnaast kan er door een plasma lift  een liftend effect gecreëerd worden. Door de behandeling worden kleine stukjes van de huid verdampt door middel van plasma flitsen, welke worden gecreëerd door een plasma pen: de Fibroblast. Hierdoor trekken de huidvezels zich samen en ontstaat er een liftend effect. Bovendien doen we hiermee een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Dit zorgt o.a. voor de aanmaak van het eiwit collageen, waardoor de huid er steviger en jonger uit gaat zien.

Ideale lichttherapie voor jouw huid

Bij lichttherapie (wij werken met Celluma) kan licht van verschillende golflengtes worden gebruikt. Lichttherapie wordt vaak ingezet om chronische huidaandoeningen te behandelen maar is ook ideaal voor het herstellen van de huid na een laser of dermapen behandeling. Naast dat lichttherapie fijn aanvoelt is het ook effectief voor het versnellen van het weefselherstel, het doden van acne bacteriën, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de huidtextuur en huidteint. 

Ultra schone en gladde huid met microdermabrasie 

Een egale en gladde huid krijg je door middel van een microdermabrasie behandeling! Met behulp van een apparaat dat microkristallen op de huid blaast en meteen weer opzuigt, wordt er op een milde wijze een laagje van de huid afgeschaafd. Hierdoor wordt de huid niet alleen grondig gereinigd en ontdaan van dode huidcellen, maar worden ook de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd.

Zuurstoftherapie diep in je huid

Heeft jouw huid een zuurstof boost nodig? Dan is de Oxygeneo-behandeling ideaal! Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om je huid te herstellen, te voeden en de groei van collageen te bevorderen. Tijdens deze behandeling kunnen we door middel van het apparaat hoog geconcentreerde zuurstofmoleculen rechtstreeks in je huidlagen inbrengen. Met de zuurstof die ingebracht is in de huid wordt tegelijkertijd een serum met vitamines, mineralen, essentieel voedingstoffen en hyaluron ingesluisd. Cellen hebben zuurstof nodig om gezond en gevoed te blijven. Doordat we met deze behandeling de zuurstof in de diepste lagen van je huid terecht brengen straalt je huid direct na de behandeling! 

Huidvernieuwing stimuleren met DermaClear

Wij werken met de Hydrafacial behandelingen van DermaClear. Tijdens deze behandeling wordt het huidvernieuwingsproces versnelt, wat resulteert in een gladdere huid. De behandeling zorgt voor een mooiere teint en huidtextuur, vervaagt pigmentvlekjes, ontstopt poriën en zorgt voor afvoer van overtollige huidoliën. Na deze behandeling zal je huid super schoon aanvoelen.

Zoals je hierboven kunt lezen kunnen verschillende behandelingen effectief zijn bij een bepaald huidprobleem. Daarom is een intake zo belangrijk! Wij kijken naar jouw huid en kunnen je persoonlijk advies geven waar je echt wat aan hebt en waarmee je gegarandeerd de beste behandeling krijgt voor jouw huid. Afspraak maken voor een fijne maar effectieve gezichtsbehandeling? Het volledige aanbod van onze behandelingen vind je via onze afspraken module. Klik hier om jouw favoriete behandeling(en) in te plannen!